Ysm0307 Nur-006 bende sat a göre burda 7+2 yim dün doktora gittim kalp atışını önce daha duyamayiz vajinal istemezsen haftaya gel dedi sonrada duyacağız galiba dedi duyduk birkaç saniye çok zorlamayalim daha 6 haftalık felan dedi anlayamadım
Yaseminturan_ aksakallardan Beklenen planlanan bir genelikse erken genelik testi ile yada kanda cıkıyor bende 4.haftamda öğrenmiştim suan 7+6 oldum isteyen herkese sağlıkla nasip etsin Allah🦋
Deryaa34 Merhabalar,bende 4 haftalık hamileyim sadece mide yanmsm ve arada kasık ağrılarım var,hepimize sağlıklı gebelikler🙏👼
Kbetul 2022Mom2022 15+1 de ilk günden itibaren asla hamile olduğumu hissetmediğim asla bulantım mide yanması yaşamadığım sadece tansiyon düşmesi ve uyku ile geçirdiğim 15 hafta 🥹🥰
Meltemdogant Kbetul göğüs agrısı kasık agrısı oldu mu hiç olduysa ne kadar sürdü , ben 7+0 dayım kasık agrım olmuyor artık göğüs agrım yok sadece hassasiyet ve dolgunluk var cok tedirginim herkeste böyle mi acaba 🥺
Serapedalina22 Merhabalar bizde bugün 8+1 olduk halsizlik var ve ağzımın tadı yok pek kısık ağırlarım var midem bulanıyor gibi ama kusma yok 😇
Dilaraelifsu Serapedalina22 bende 5+2im ve halsizlik sürekli wcye gitme ihtiyacı Var bol bol su içiyorum iştahım acildi
merve211 2022Mom2022 6+0 koku hassasiyeti iştahta açıklık sabahları bulantı bacak ve kasık ağrısı. :( ağızda pas tadı değişik tad mide ekşimesi bide tüp bebek olduğu için ilaçlarında etkisi çok malesf bakalım sağlıklı olsunda herşeye razıyım elhamdülillah bu günümüze
sezenay66 2022Mom2022 8+3 uz bizde. Kahverengi akıntı gördüm progestan kullanıyorum.Sislik bel ve kasık ağrısı ve acayip derecede uykuluyum.
Yaseminturan_ sezenay66 Merhaba progestanı fitil seklinde mi hap seklinde mi kullanıyorsunuz ,sağlıkla kavusun inşAllah
Sengulenes Bende 7. Haftamdayım. İlkim düşüktü bu ikinci gebeliğim, progestan kullanıyorum. Ruhsal olarak korku endişe.. bedenende meme hassasiyeti, bulantı, kusma eşlik ediyor. İnş sonucu güzel olacak 😍
Aysel3393 Sengulenes bendede ilki düşük oldu . Şimdi hamileyim yaniboyle sayılırım 4+0 inwallah güzel sonuçlanır seninkide . Keseyi kaçıncı haftada gördünüz ? Benim doktorum gelecek haftta gel diyo . Bugün lekelenme oldu öyle korkdumi . Aşırı kasık ağrılarım oluyor
Kbetul Baby56ge cinsiyet öğrenemiyoruz göstermiyor 🤭 ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ilk gebeliğim heyecanla doktora gidiyorum göremeden dönüyorum 🥹
Bade0022 2022Mom2022 canım 2 güne bir kan ver artışına bak kendini hemen hamileliğe adapte etme çok üzülürsün yoksa kimyasalda olabilirsin inşallah öyle birşey yoktur ve kucağına alırsın bebeğini Rabbim isteyen herkese versin ama ikiz olsa anlarım normal bir gebelikte 3 haftalık bebek için hamileyim demek çok erken
2022Mom2022 Bade0022 Allahaşkına ya şöyle negatif konuşan olunca ben gerçekten çok sinirleniyorum neye göre kimyasal olabilir diyosunuzki siz benim modumu düşürüyorsunuz ..hem erken gebelik testi hemde kaset test yalanmı söylüyo yani ve ben diğer gebeliklerimde adetten 10 gün önce belirtilerim başlamıştı yine aynı oldu herkezin belirtisi adetten sonra çıkacak diye bi kanım yok ,benim yumurta.günümün üstünden 14 gün geçmiş gayet normal Allah rızası için millete hemen yok kimyasal yok ümitlenme vs insanın modumu düşüren cevaplar yazmayın moral motivasyon vermeniz gerekirken boş boş konuşuyosunuz ..
Aysegullkrgln Herkese merhaba 😊 5+6′yız şuan bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu ama doktora dün gittik ben 6+6 sanıyordum hesaplarıma göre ama 1 hafta geç döllenme olmuş dedi doktor 10 gün sonra kalp atışlarını duymak için tekrar kontrole gideceğim. Kasıklarımda ara ara ağrı oluyor diye doktor progestan yazdı. Şuan her şey yolunda çok şükür Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşAllah 🥰
Leylabngll melikenehir Merhaba! Tansiyon dusuklugu yasiyo musunz bende 8+1 Gunluk dün aşırı şekilde tansiyonum düştü ölecek gibiydim kendimden geçtim resmen havale geçirdim bayılmışım
Kbetul Leylabngll tansiyon düşüklüğü ben de yaşadım 10 haftadan sonra geçti şuan 15+1 deyim şükür rahatladım tuzlu ayran iç ve çubuk kraker bulundur yanında hep
melikenehir Leylabngll ahh cok geçmiş olsun benimde sürekli düşüyor ama bayılma derecesine gelmiyorum cok şükür
Talihimyokbahtimkara Leylabngll Bende uzun zamandır aynı durumdayım malesef kafamı kaldıramıyorum gözümü açamıyorum falan pazartesi kontrolüm vardı tansiyonumu ölçtüler 9-5 çıktı o zaman anladım neden kafamı kaldıramadığımı bende tuzlu falan tüketiyorum arada abartmadan dengeliyor biraz sanırım
2022Mom2022 Leylabngll diğer gebeliğimde bayılma durumuna gelmiştim resmen acile gitmiştim düşük tansiyonun zararı yok bebeğe anneyede dedi doktor önemli olan yükselmemesi ayaklarının altına yüksek yastık koy uzan tuzlu şeyler ye biraz toparlıyorsun