3babymom Snmbysl evet hamilelik zor bı de bu sıcakta bittim artık vücudun de rahat etmek istiyorum inşallah sağ salim kucağımıza alirz
Snmbysl Dilan_bulut uh kocaman oldular ya 🥰 basak burclarını dogurucaz temizlik delisi büssürü çocuk😂
3babymom Snmbysl aynen yan yatiyorm ama daha çok karın uzeri gibi bir yan yatiyorm vicdanen uzuluyorm yarın dr gidince sorucam bı zararı var mı diye
3babymom Snmbysl ayy maşallah ben dikkat ediyorm da sanki benm bebekte olmuyor pek ya da ben anlayamıyorum 😂 çok derinden kalp atımı gibi bişe oluyor ama 1 dk suruyor sürmüyor gibi acaba hıçkırık mi diyorm sonra da yok değildir heralde ya diyorm 😂
Irem88- 3babymom evet hıçkırık oluyor o hissettiğiniz bazen arkası dönük olunca çık az hissedebiliyorsunuz pozisyon kaynaklı
Snmbysl sunset_momy benimkisi cok yutkunuyor ultrasyonda bile büssürü su yuttu sıpa parmakta emiyormus ondan tetikliyor büyük ihtimal böyle kalp atısı gibi ama derim kabarıp şniyor sürekli beş dk sürüyor bazen daha uzun
aise_meryem Snmbysl benim ikinci doğum olacak insaAllah ilk oğlum 40 + 1 de doğdu bakalim simdi kizim ne zaman doğar 😍 sanki 38 39 da dogar gibi 40 i bulmaz diyorum
Snmbysl aise_meryem 40 gözümde çok büyüyor benim ya sey diyorum 36 da cık gel beybi falan tabi orasını allah bilirde bana hep erkenden doğcakmıs gibi geliyor en basından beri bakalım 😅
Snmbysl 3babymom alanını daraltıyormus bide mideye baskı uyguluyor ya mide yanmasını çok tetikliyor bende doktorum hep sol tarafa yat dedi bana artık sol kolum felçli gibi oldu
3babymom Snmbysl belki de buyudkce netlesir dediğiniz gibi 😂 çok hafif pıt pıt kalp atimi gibi ama göbek çevresinde değil bazen göbeğin alt kısmında bazen sağımda falan nerede olursa o pitirti başı o tarafta mi oluyor demektir
Sema42 Snmbysl bizde 30+4üzz ❤️🥰 bazen vakit duruyor geçmiyor gibi bazen de hızlı geçiyor gibi hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻😊
Oznur3460 Snmbysl bizde yarin 31 hafta olacağız inşallah 😊benim hamilelik biraz zor geciyor siz nasılsınız
Snmbysl Oznur3460 çok şükür güzel geciyor arada bi mide yanması yapıyor sıpam ama oda surupla geçiyor hemen onun dısında arada sisiyorum o kadar senin nasıl ki zorlugun 🥹