3babymom Snmbysl belki de buyudkce netlesir dediğiniz gibi 😂 çok hafif pıt pıt kalp atimi gibi ama göbek çevresinde değil bazen göbeğin alt kısmında bazen sağımda falan nerede olursa o pitirti başı o tarafta mi oluyor demektir
Snmbysl 3babymom benim bebis pozisyonu ilk haftalardan beri hiç bozmadı hep sağ tarafımda göbek deligimin pıt pıt atınca diyorum gene hıckırık basladı bası olması lazım yani yoksam nasıl atsın öyle😅 sapsik bebem ya
Snmbysl 3babymom alanını daraltıyormus bide mideye baskı uyguluyor ya mide yanmasını çok tetikliyor bende doktorum hep sol tarafa yat dedi bana artık sol kolum felçli gibi oldu
Snmbysl Oznur3460 çok şükür güzel geciyor arada bi mide yanması yapıyor sıpam ama oda surupla geçiyor hemen onun dısında arada sisiyorum o kadar senin nasıl ki zorlugun 🥹
Oznur3460 Snmbysl Bnde cok fazla yorgunluk halsizlik birde ödem oldu yatakta dönmek yatmak çok zor çatı kemiğim cok ağrıyor
nidayalcindag09 Snmbysl 32+3 🥰 git gide sona yaklaşıyoruz. Vakit ne kadar da çabuk geçiyor. Hamile olduğumu öğrendiğim zaman daha dün gibi. Sağlıkla gelsinler 💙
Snmbysl Ziynet4459 akrebin tersi pek ters oluyor yahu 😅 yükseleni minnoş bi burc olursa ordanda yırta bilirsin sanki 😂
pinarkibar Snmbysl bende hıçkırığı anlayamıyorum ya hareketlerini baya hissediyorum ama özellikle sabah erken saatlerde çok hareketli oluyor uyandırıyor beni resmen 😂
Snmbysl pinarkibar benide ya bide yemek yiyim asıl çümbüs o zaman baslıyor bizde aclıga hiç gelemiyor yavrum kime cektiyse(bence babası) skkdkd