Snmbysl Ay çok şükür rabbim bu haftalarıda gösterdi İnşllah geri kalan haftalarıda çabucak geçerde yavrusuma kavusurum❤️ Siz kaç haftalık oldunuz🥹
3babymom Snmbysl hıçkırık dediğinizi tam olarak nasıl anliyosunz dışardan mi belli oluyor veya icerden nasıl bir hiç ben çözemedim 🙈
pinarkibar Snmbysl bende hıçkırığı anlayamıyorum ya hareketlerini baya hissediyorum ama özellikle sabah erken saatlerde çok hareketli oluyor uyandırıyor beni resmen 😂
aise_meryem Snmbysl benim ikinci doğum olacak insaAllah ilk oğlum 40 + 1 de doğdu bakalim simdi kizim ne zaman doğar 😍 sanki 38 39 da dogar gibi 40 i bulmaz diyorum
Hasret_60 Snmbysl evet canım çok şükür 🤲allah’ın izniyle sağ salim kucağımıza alırız hepimiz inşallah 🤲❤️🧿
Snmbysl 3babymom benim kızım göbek degiligimin hemen yanına kafayı koyuyor teyzesi bes dk aralıksız vuruyor böyle damar damar üstüne binerde pıt pıt atar ya onun baya büyük hali resmen 😅 bi kaç gündür sürekli hıckırıyor sıpam🥹
3babymom Snmbysl evet cinsiyeti öğrenene kadar gecmiyo sonra bı bakiyosun 20 hafta bı bakiyosun 30 😂🙈
3babymom Snmbysl ayy maşallah ben dikkat ediyorm da sanki benm bebekte olmuyor pek ya da ben anlayamıyorum 😂 çok derinden kalp atımı gibi bişe oluyor ama 1 dk suruyor sürmüyor gibi acaba hıçkırık mi diyorm sonra da yok değildir heralde ya diyorm 😂