Deletedmom83940 Deletedmom52620 doktoruna sorsun onu da niye öyle yazmış eczanede staj yaptım okuduğumu söylüyorum
Deletedmom83940 Mervekara5 amaan neyse ne işte git aile hekiminden kayıt oluştur gerisini kurcalama 😂
Gamzesaa Mervekara5 Aile hekiminin dikkatine 5+3 haftalık gebelik Gebelik kaydı ve rutin tetkikler rica olunur yazıyor
Vera09 Mervekara5 aile hekimi arkadaşıma 5+3güncel gebelik gebe kaydı ve rutini rica olunur. Ben de böyle anladm😄👍🏻
Eliifgg Hemşire olarak her gun gördüğüm rica olunur yazısı bu sekılde dr yazılarında harf aramamak lazım 🥹😅
Mysaa Mervekara5 yani o tarz bişeydi zamanında doktor yanında çalışmıştım ama unutmusum be 😢😀😀 vajinal felan yazmıyor bence ne okuduysam o sanki fazlası yok yani gibi 😀😀
Deletedmom52620 -MinikveAnnesi- hahah güldürmeyin ya eşim tuhaf tuhaf bakıyor ne oluyor buna diye hahaha
Elvanguzel Mervekara5 üstteki diyor ki aşağıdakine kalk gidek diyor aşağıdaki de ne halt yicen otur oturduğun yerde diyor 😂😂😂 aile hekimine birşey yazıyor gerisini anlamak için çivi yazısı bilmek gerek tıp dili Latince Latince bile yazmıyordur burada 😂
-MinikveAnnesi- Deletedmom52620 benre yazılanları okudukça gülme krizine girdim 😂 eşim noluyor diyor 😂😂
Eylul2019 Mervekara5 bunu siz ne diye okuyacaksinizinki hemsireye yada baska doktora vermeniz gerekmiyormu