Deletedmom_10 Mervekara5 Ne yazılar çözdüm ben yoğun bakım hemşiresiyim yazım bu yazılara benzedi hatta Aile hekimi arkadaşıma 5+3 doğal gebelık Gebe kaydı ve rutinleri rica olunur
Mervekara5 Deletedmom_10 ayy çok teşekkür ederim zaten sizlere güvenerek attım vallahi çok merak ettim ne istediğini anlayamadım 🙏🏻
Deletedmom_10 Mervekara5 Hekiminiz aile hekiminizden gebe kaydı yapmasını sizi sisteme gebe olarak girmesini ve rutin kanlarınızı istemesini idrar vs .. istemiş sonuçları kendı görecek muhtemelen ya e nabızdan ya da sizden sonuçları istemiş olmalı
Mervekara5 Deletedmom_10 bende ilk tedirgin oldum arkadaşın birisinde vajina muayne istemiş deyince iyice tedirgin oldum 🥺
Yaseminf Mervekara5 ilk iki kelime aile hekimi son iki kelime rica olunur 5+3 gibi birsey de yazıyor sanırım
Deletedmom_10 Mervekara5 Yok canım ne vajinal muayenesi aile hekiminden vajinal muayene rica edilir mi 😅
Armess_loya Mervekara5 bunu okuyan çözen bordo berelidir 😂😂 acaba şair Burda neyi anlatmak istemiş, pardon doktoooorr🤭😂😂