Deletedmom73711 Deletedmom52620 Aile hekimi odasına 5+3 planlı gelen gebe kaydı ve rutinleri Devamı yok bende bu kadar çözebildim😂
Deletedmom52620 Deletedmom73711 neyse artık bizden bu kadar yaptık birşeyler sonunu da bulamadık işte hahaha
Deletedmom83940 Mervekara5 çözdüm aile hekimi odasında 5+3 planlı gebelik kaydı ve intim(vajinal) muane olunsun veya olunur
Mysaa Mervekara5 yani o tarz bişeydi zamanında doktor yanında çalışmıştım ama unutmusum be 😢😀😀 vajinal felan yazmıyor bence ne okuduysam o sanki fazlası yok yani gibi 😀😀
Deletedmom83940 arkadaşlar orda r harfi ile alakalı bişey yok intim muayene diyor oda vajinal muayene demek koskoca i harfi var rutine nasıl çevirdiniz 😂
Deletedmom52620 Deletedmom83940 kız aile hekimi alttan muayene ediyor mu 😂 direk oraya gitti rutin diye
Mervekara5 Deletedmom83940 ama kan testi için verdi o kağıdı zaten kadın doğum doktoru keseyi gördük normal testleri istedi sağlık ocağın da vajinal muayne oluyor mu ki ya
Deletedmom83940 Deletedmom52620 doktoruna sorsun onu da niye öyle yazmış eczanede staj yaptım okuduğumu söylüyorum