Naziminverasi minik_koala_ve_annesi ben hareket etmeyince sandalyeye oturup çok hafiff öne eğiliorum patt atıo tekmeyi düzek diye 😂aklında olsun
ikicocuk_biranne Sehrbnon122 gençmiş üzüldüm Allah yardımcısı olsun bir de bebek istemişse insan kötü olmuştur
Sehrbnon122 ikicocuk_biranne yok kız 6 kardeşiz zaten en büyük benim 4 erkek kardeşm ve en küçüğümüz 7 yasında kız kardeşm var istemiyordu zaten çocuk onun sağlığı daha önemli bizim için suan cok şükür iyi yani
Glshkyk Bende gittim bugün 34+5 olduk nst isteyecek sandım ama suan kasılman hissettiğin Bi sancın yoksa haftaya gel gir dedi şükür iyiyiz bizde doğum pozisyonunda masallah bekliyoruz 😇🤲
Esiii06 Sehrbnon122 bende gittim 32+3 teyim herşey yolunda çok şükür 💕 😍 Rahim uzunluğu ile ilgili bu zamana kadar hiç birşey söylemedi doktorum nasıl ölçüm yapıyor ultrason ile mi bakıp söyledi?
Sehrbnon122 Esiii06 evet ultrasonda bakıyor canım bi sorun olmadığı için söylemiyor banada hic söylemedi ben sordum oda gayet normal dedi yani bisey olsa kısa falan olsa muhakkak der zaten önlem alır
Sehrbnon122 Meryemlina04 ayy benimde ilk gebeliğim ikizler bide aşırı heyecanlıyım yaa bi kız Bi erkek annesi olucam iki duyguyu aynı anda yaşamak nasıl olucak cok merak ediyorum saglıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize Rabbim
Melekprenses Sehrbnon122 aslında 6 ayda 6 kilo almışım çok iştahlı değilim ama ekmek olsun kısmıyorum. Öyle yemeden kilo alımı yok çok şükür bebek 1kilo 70 gr olmuş gayet iyi dedi kilosu ama suyum fazla o yüzden risk deva ediyor dikkat et yediklerine dedi.
Sehrbnon122 Melekprenses cok gecmiş olsun canım insallah saglıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim bende ilk 3 ay 6 kilo verdim simdi 1 kilo falan aldım bende yaa
Umay255 Sehrbnon122 Ayy bnde bugün gittim 17+4 çıktı 100/100 erkek dedi oğlumu pipisinide gördüm çok farklı bir duygu 💙🥰
Sehrbnon122 Umay255 ayy ay masallah canım Rabbim saglıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize sana bana