Sehrbnon122 Tugcender ayy ben 5 haftada başladım kusmalara 17 haftada düzelmeye başladı yavas yavas suan daha iyim
Tugcender Sehrbnon122 Allah yardımcın olsun kuzum ne güzel toparlamışsın Allah başka dert sıkıntı vermesin
QUEEN088 Sehrbnon122 Bende gitdim tek sıkıntım bebeğin ayakları vajinamda olması sende rahimboyu kaç çıktı?
Sehrbnon122 QUEEN088 boyunu demedi ama gayet iyi normal boyunda dedi ölçüyor zaten her gittiğimde cok şükür swn kac haftadasın canım
Sehrbnon122 QUEEN088 ayy bende 20 haftalara gectim pazartesi tetenoz aşısı olucam saglıkla bende 30 ları geçsem diye can atıyorum yaa
gmzzmg 2Prensin_annesiii sizin ikiz mi? Neler yiyorsunuz maşallah benimkiler 1er hafta geriden geliyor 30. Haftadayız baya üzüldüm
minik_koala_ve_annesi Naziminverasi bende 24 deyim ama bir iki gundur beyefendi cok hareket etmiyor korktum dun gittim doktora iyidi yarin asil kontrole gidecgim cok hareket yok
Naziminverasi minik_koala_ve_annesi ben hareket etmeyince sandalyeye oturup çok hafiff öne eğiliorum patt atıo tekmeyi düzek diye 😂aklında olsun
Sehrbnon122 Ada9y ayy ben kız çocuklarına bayılıyorum yaa bi kızım bi oğlum olucak insallah Allahın izniyle Rabbim saglıkla kavuşmayı nasip etsin iki taraftan da mahrum etmesin ama en cok kız çocuğum olacak diye sevindim ya ben
Meryemlina04 Sehrbnon122 şuanlık herşey normal canım inşallah sonuna kadar böyle devam eder kızımda doğum pozisyonu almış
Sehrbnon122 ikicocuk_biranne şey biraz fazlaymış insallah dogum da geçer ama hamilesin ne güzel miyom olanlar genelde hamile kalamıyor benim anneminde 9 cm miyom vardı ve malesef rahim ile birlikte aldırdı doktor riskli dedi
ikicocuk_biranne Sehrbnon122 benim önceden yoktu aslında hamilelikte oluştu üzüldüm şuanda inşallah kaybolur
Sehrbnon122 ikicocuk_biranne doğumda kaybolabilir canım benim annem baya ilerletti gitmedi doktora en son gittiğibde baya büyük rahimin zarar vermiş dedi ve suan 42 yasında ameliyat oldu gecen sene 41 yasında aldırdı rahimini
ikicocuk_biranne Sehrbnon122 gençmiş üzüldüm Allah yardımcısı olsun bir de bebek istemişse insan kötü olmuştur