Sehrbnon122 Meryemlina04 ayy benimde ilk gebeliğim ikizler bide aşırı heyecanlıyım yaa bi kız Bi erkek annesi olucam iki duyguyu aynı anda yaşamak nasıl olucak cok merak ediyorum saglıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize Rabbim
Meryemlina04 Sehrbnon122 ay ne güzel maşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim 🥰
Tugcender Sehrbnon122 Allah yardımcın olsun kuzum ne güzel toparlamışsın Allah başka dert sıkıntı vermesin
96esra Sehrbnon122 40 haftalığım doktorum bebisimin 3560 gram olduğunu söyledi 54 cm imis. Bu perşembe suni ile getirmeye karar verdik cok heyecanlıyım ve korkuyorum ya😅
Sehrbnon122 96esra kız normal biraz riskli olmasın bebiş gayet iri yani zorlama sın seni sezeryan isteseydin direk
96esra Sehrbnon122 bilmiyom ya herkes normal daha iyi dediği için ama tabi şartlar gerektirir acilmam olmazsa beni de sezaryen alırlar 😅 korkma korkma bi şekilde oyle yada böyle cikartcaz Allah yardımcımız olsun 😅😅
Sehrbnon122 96esra ayy korkuyorum valla 20 yasındayım ve ürküyorum aslında 2 defa rahim filmi tüp açılmalar 1 defa histerskobi herseyi yasadım korkmamam gerek benim ama olmuyormuş denejjş
Sehrbnon122 Esiii06 evet canm Rabbim saglıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah kendini sıkma düşünme böyle şeyleri tadını çıkar