KeremikoBayky Dorukkusumm öğrendiğimde bebek 5. Haftasındaydı. Bana redostimi başlatırkende zaten başta söylemişti bunu 1 ay kullanıp gebelik gelsede gelmesede paket birince keseceğiz demişti. Bu arada ben pcos la ikiz gebelik oldu çift yumurta. Malesef 7. Haftada birinin kalbi durdu kendi kendine söküldü. Doktoruna gebeliği yakaladıktan sonra redostime daha ne kadar devam etmen gerektiğini sor derim.
Dorukkusumm KeremikoBayky endişelenmedim değil 😒 ben gebelikten sonra 1 kutu daha aldım ve oda bitmek üzere duana kadar 2 kutu bitirdik, cumartesi kontrol var bakalım ne dicek bu konu hakkında 😒
Gul49karagul haklisinesracim dekavit ve Ferrum adlı kan ilaçları hep mide bulandırır ben9ay boyunca bulantı yaşadım.fenix vitamin ve demiron kan hapları kesinlikle kimsede bulantı yapmaz ama biraz pahalı
Bhr_27 30 haftalık olduk decavita ve gynferom kullanıyorum decavit beni kötü yapıyor nasıl edeceğim bilmiyorum 😛
Habibecetin Prenatal life kullanıyorum çok iyi miğde bulantisi için prilam Dr kullanıyorum ecopirin pro magnezinc
Dorukkusumm KeremikoBayky ve yine zam geldi 1 hafta önce tüm ilaçlara nolcak bu halimiz hiç bilmiyorum ilaçlar ayrı muayene ücretleri ayrı tamam herseyin en iyisi olsun istiyoruz hepimiz ama bu kadar da gelinir mi insan üstüne bilemiyorum gerçekten
_kbralvaa00 Feramat demir ilacı, İmom omega ve magnezyum kullanıyorum 39. Haftaya girdik hala kullanmamı öneriyor doktorum dogum sonrasıda lazım olacakmış
sevil42 haklisinesracim ferrosanol duodenal kabızlık yapıyor mu merak ettim ben vegaferon kullanıyorum aşırı kabızlık yaptı değiştirmek istiyorum
Mervealadag bahardede1 bende aynısını kullanıyorumve onu icmedigimde baygin baygin yatarken onu içince cok dinc oluyorum şükür
ayla__ Decavit pronotal hap kullanıyorum ama sıkıntım şu ben hiç hap yutamiyorum suda eritip içiyorum işe yarıyormudur😴
Melike00guven haklisinesracim Devit 3 Gyno Ferro sanol Decavit Bunları bende kullanamiyordum çok bulantı ve hazımsızlık yapıyordu doktoruma danıştım bir günde almam gereken dozu değiştirdi.