Kevserehdhd TeoMom merhaba gyno ferro sanol ve regenesis max kullandınz folik asit çok değil mi çocuğunuz nasıl suan
Dnym123 vitamin imom omega Benim midemi kan ilaci olan ferro sanol çok bulandiriyordu onu değiştirdi doktorum
teacherozlem Demirbebek ya ben de kullanamıyorum bağırsaklarım bozuluyor ishal oluyorum ya da kan ilacı karın ağrısı ishal kabızlık karman çorman oldum üzülüyorum da kullanmadığım için
Demirbebek teacherozlem demir vitamini 3 gün n kullandım bende ishal oldum ve bıraktım bir daha kullanmadım
Busekradg haklisinesracim devit 3 kullanıyor musunuz yA neye katip kullanıyorsunuz ben suya süte falan katamiyorum midemi bulandırıyor😝😝😝
smallbaby haklisinesracim decavit ,I mom, magnezyum, dvitamini damlası bide ferro sanol kan ilacı kullanıyorum bebeğede banada çok faydalı
Tugceecn haklisinesracim İmom omega kullanıyorum içeriği elenatal ile aynı 110 TL gibi bir ücreti var çok memnunum
Minikkedisila 14+4 haftalığım 3 ilaç kullanıyorum. -OmepaVM / omega3,multivitamin,multimineral,metilfolat,metilkobalamin -Ocean Microfer/ Demir -Naturalnest/ D3 ve K2
Arzu7439 haklisinesracim ferrum, decavit ve devit-3 kullanıyorum..önceleri ferro sanol vermişti doktor. Ama çok ağır gelmişti bana. Değiştirir misiniz dedim. 2 tip demir ilacı varmış. Biri kan değerlerini hızlı yükseltiyomuş ama mideye ağır geliyomuş( ferro sanol) diğeride yavaş yükseltiyomuş ama mideye sıkıntı yaratmıyomuş (ferrum) Öyle demişti.
iremst elenatal 2 kullanıyorum multivitamin hepsi içinde. geçen ay 100₺ ye aldım şuan ne kadar bilmiyorum. 1 buçuk ay cıvarında bitiyor