Demirbebek teacherozlem demir vitamini 3 gün n kullandım bende ishal oldum ve bıraktım bir daha kullanmadım
Yasemin8892 Happysvv merhabalar kaç haftalık hamilesiniz regenesis in faydasını görüyormusumuz bebeğimize kilo aldırıyormu dün bir postta gördüm bu vitaminden bahsediliyordu memnunmusunuz merak ettim
Nehir-Poyraz haklisinesracim imom omega kullanıyorum içinde hepsi bulunduğu için ekstra bişey kullanmak zorunda kalmıyorum. Magnezyum içiyorum bu ara bide ekstra o kadar
enlimonlusundan haklisinesracim Regenesis Max kullandım önceki hamileligimde. Bunda da kullanacağım biraz daha büyüsün
Mahbube haklisinesracim decaviti aç tok nasıl kullanıyorsun canım aç alıyorsan miğde bulantısı yapar tokta yapmıyor ben tok kullanıyorum bişey olmadı
NehirinAnnesiii haklisinesracim Ocean mummy Multi vitamin, Velbon , Oroferon bide d3 damla şeklinde kullanıyorum 34. Haftamdayim bende
170217 haklisinesracim innate diye bir vitamin kullanıyorum yanı sıra demir ilacı magnezyum ve farklı bir magnezyum daha
Aaasiyemre 28 haftalık hamileyim Gyno ferro sanol demir ilacı Ocean mummy omega 3 Ocean ekstra magnezyum Monovit D3 d vitamini Benim bulantılarım çok olduğu için dr prilam bulantı ilacı Hepsini her gün alıyorum ben
Raskaa14 haklisinesracim 31+0 haftayım gynoferon depo 80/0 35 mg — efermag 365 mg — devit 3 — gebyfoll omega 3 DHA . Bunları kullanıyorum ayrıca tiroid için euthyrox 25 mcg kullanıyorum. Bugün görüştüm doktorla doğumdan sonra 3 ay daha bu şekilde devam edeceğiz dedi
Sgulsah_61 Minikuzu ben de uzun bir süre elevit kullandım maalesef düzenli olarak. Daha sonra özel hastaneye randevum vardı oradaki doktor yıllar önce önermeyi bıraktık elevit A vitamini açısından zengin bir ilaç yüksek dozda A vitamini içerdiği için önermiyoruz gebelere dedi daha sonra bana Regenesis Max yazdı yaklaşık iki üç haftadır ona başladım
GizemAlkan ilk haftalarda folik asit aspirin sabah oksapar miğde bulantı ilacı ve omega ilacı akşam kullanıyordum hamileliğimin ortalarında aspirin folik asit gyno ferro sabah oksapar ve miğde ilacı akşam kullanmaya başladım şimdilerde ise gyno ferro sabah oksapar akşam.