Kuskoysunlaryoluna Ferro Sanol Elenatal 2 D-colefor(haftada 2 hap) kullanıyorum. Magnezyum için şimdiye kadar bir şey kullanmadım. 18 haftalık hamileyim. Magnezyum ne zamandan itibaren gerekli ?
Dorukkusumm KeremikoBayky bende de pcos var transferin 7.günü pozitif alınca aradık doktorum hemen ve ilaçlara aynen devam dedi.. Sizi neden kestiler hemen ilacı acaba nasıl Bi yan etkisi var acaba 😒
KeremikoBayky Dorukkusumm öğrendiğimde bebek 5. Haftasındaydı. Bana redostimi başlatırkende zaten başta söylemişti bunu 1 ay kullanıp gebelik gelsede gelmesede paket birince keseceğiz demişti. Bu arada ben pcos la ikiz gebelik oldu çift yumurta. Malesef 7. Haftada birinin kalbi durdu kendi kendine söküldü. Doktoruna gebeliği yakaladıktan sonra redostime daha ne kadar devam etmen gerektiğini sor derim.
benito haklisinesracim elevit pronatal, demir hapı, d vitamini ve magnezyum kullanıyorum, devlet karşılıyor. Ocean omega 3 kullanıyorum, bu takviye edici gıda olarak geçiyor, ayrıyetten parayla alıyorum.
Citlenbik Ocean mummy Solgar demir ilacı Osteocare (magnezyum kalsiyum d vitamin içeriyor ) Elenatal vermişti doktor birleşiminde ilacın titanium dioksit olduğu için kullanmadım ilaç birleşimleri en az kimyasal içerenleri tercih ediyorum mesela demir ilacı da bunun için solgar kullanıyorum folik asiti de bu şekilde özel tercih ettim
Ftmgl1207 Minikuzu evet içeriği değişti şu an koyun inek jelatini kullanılıyor. Bende elevit kullanıyorum içindeki prospektifinde de yazıyor zaten
Semihagedik59 İlk 3 ay folik asit kullandım sonra decavit devir 3 ferrum kullandım 2 ay kadar 2 hafta kaşardan magnezyum kullandım şuan 23 haftadayim simdi hepsini biraktirdi doktorum bu aya kadar normal güzel geçen bir surecim vardı taki ayrıntılı ultrasonda rahim kisalmam çıkana kadar .serklaj oldum yanındakine dikiş atıldı düşük riskini onlemek için şimdi sadece progestan kullanıyorum birde bol meyve sebze protein sağlıklı beslen bol bol su iç dedi ilaçları kestik ins dua edin sağlıkla geçirelim bu süreci arkadaşlar ins🌸hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeislerimize ins 🌸🤲
Gulergulmez haklisinesracim demir ilacım var. Vitamin olarak regenesis Max kullanıyorum omega 3 ve diğer vitaminler var, bir de kalsiyum magnezyum hapım var.
Denizz4 Gulergulmez doktorunuz mu tavsiye etti , ne kaçıncı haftadan itibaren kullanmaya başladınız ?
Elif1666 Magnezyum için magosit demir oranım düşük olduğu için d3 bi de omega 3 kullanıyorum. 36. Haftamdayım magnezyum miktarı yetmiyor sanırım sürekli ellerim uyuşuyor çünkü ben de Kızılay sade maden suyu içiyorum günde bir şişe…