Emedko Sevdashn dişimi fırçaladım sonra tuzlu gargara yaptm . Karanfil koydum dişime . Parol içtim hiç işe yaramadı ama
Sevdashn Emedko bende iki parol birden içtim hiiiç zerre faydası olmadi majezik olsa biraz rahatlatirdi kafamın sol tarafı komple ağrıyo ya
Demirbebek Sevdashn benim de 9 ayım diş ağrısıyla geçti Karanfil koydum dişime hep gerçekten faydası oluyor Sirke ve tuzla gargara ve kantoron yağı bunlarla geçti 9 ayım
Sevdashn Demirbebek sirke yakmadi mi dilinizi damağınızı dün tuzlu su yapmaktan dilim yara oldu hemen
Sevdashn Sevgiarf tuzlu su ile gargara yaparak hafiflettim öyle daldım şimdi yeniden başladı gidiyorum eczaneye
Sevdashn Kbr ya ben izin de aldım doktor dedi ki baya çürük dedi ya çekmek lazım yada kanal tedavisi kanal tedavisi için de röntgen dedi onu sen hamilesin yapamayız dedi doğumdan sonra gel dedi
Sevdashn kbra-gngor bı zararı olur mu acaba uyusturur biraz bı kere kullandım ama hamile iken bilmiyorum zararlı ise
kbra-gngor Sevdashn ben sıkıp gargara yapıyorum bı zarar gormedim suana kadar bırde benim 20lik dişiim
Sevdashn Hatice_akc dişimin içinden et büyümeye başladı ağzımi kapatmıyorum ete değince dilim veya dişim aklım çıkıyo ağrı artıyo
_Sahra Sevdashn canım eczaneden dişinol ve karanfil yağı aldır ikiside çok etkili kulak çubuğuna döküp ağrıyan yere koy uyuşturuyor o anlık geçiyor ağrı bende diş ağrısı çekiyorum ama riskli gebeyim kasilmamam lazım o yüzden gidemiyorum maalesef 😔 dişinol kullanıyorum idare de ediyor çok şükür
Sevdashn KIZLAR ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN KARANFİL YAĞI YAZNLARDAN HİÇ DUYMADIĞIM BİRŞEYDİ GEÇİRDİ DAKİKALIK DA OLSA Bİ AVAZDA DOĞURMAYI NASİP ETSİN RABBİM HEPİMİZE
Brc_Brc Cezveye 2 diş satımsağı soyup 2 ye bölüp at üzerine 1 fincan sirke koyup kaynat sonra sogusun ve onla gargara yap agrıyan tarafta tutabildiğin kadar tut ve tükür inan en fazla yarım saate geciyor agrı sızı kalmıyor ben öle gecirdim
minikerdeminannesi Tuzlu su ile çalkalayin birde kekik kaynatıp çalkalayın iyi gelir inşaallah ben öyle geçirdim
Sevdashn minikerdeminannesi tuzlu su yaptım az geçiriyo sonra geri başlıyo kekiği kekiği de denemeye kalkıyorum şimdi