Sevdashn minikerdeminannesi tuzlu su yaptım az geçiriyo sonra geri başlıyo kekiği kekiği de denemeye kalkıyorum şimdi
Sevdashn minikerdeminannesi ya yapacaktım kekik suyunu bı tanıdigim bütün ağzımı yara yaptı dedi korktum denemeye
Sevdashn Demirbebek biraz daha azaldı çok şükür karanfil yağı koyup uyuya kalmışım iyiki ilk bunu yapacam agrirsa gün içerinde sağolun Allah razı olsun
minikerdeminannesi Sevdashn mümkün değil bence başka birşey yapmıştır ben ve bir kaç tanıdığım yaparız hatta netten de araştırabilirsiniz
Marazin_annesi Sevdashn bendw ayniydim hic bise yapmiyolar antibiyotik ve parol veril yolluyolar buz kompleksi yapın kolonya sürün pamukla ben öyle gecirdim tabiki ilaclarimida kullandim
Gulsahkrr1 Canım ben doktorumdan izin alıp çektirdim bile ilk aylarda mecbur antibiyotik kullandım ağrı çekmek daha sıkıntı demişti doktorum ama son haftalardasın bilemiyorum, organik nar suyu ile gargara yap bu bi nebze ağrını dindirir
Sevdashn Gulsahkrr1 benimde izin kağıdım vardı gözüken yerde olduğu için çektirmek istemedim kanal tedavisi yapabiliriz dedi onun içinde röntgen lazımmış kaldı öyle uh
Sevdashn minikerdeminannesi azaldı çok şükür ağrı bı kola şişesi yapmış kaynanam mide içinde iyiymiş kekik suyu bayadir duruyo onu kullanmışlar çok beklediği için belkide yara yapmıştır bilemiyorum
Marazin_annesi Sevdashn zararlımı bilmiyorum ama o an gözüm hiç birşey gormedi gecsede rahat etsem die baktım aytica uyuşturucu dahi aldım eczaneden o bile fayda etmedi
minikerdeminannesi Sevdashn ben öyle hiç yapmadım taze yapmak iyidir ,bence öyle fazla yapılıp kaldırması iyi olmaz. Ayrıca hamilelikte kekik suyu ve diğer bitki çayları içilmez diye biliyorum
Ziynet4459 Kardeşim diş teknisyeni ondan biliyorum hamileyken diş tedavisi yapılmıyor ama karanfil çiğneyebilirsiniz onunda faydası oluyor ben dişim ağrıdığında ağrıyan tarafla sakız çiğniyorum o da geçiriyor