Emedko Sevdashn benimde dişim çok fena . Acilde birşey yaparlar mı bilemiyorum ama . Ne yaptıysam geçmedi lanet 😞
Sevgiarf Sevdashn hamileyken bişey yaparlar mı bilmiyorum ben 32den beri çekiyorum en çok karanfil yağının faydasını gördüm uyuşturuyor resmen
Bebegim_veben Ben gittim son 3 aya girdiğim için bişiy yapamadılar ama bana karanfil yagı iyi gelmişti deneyin bnce
Emedko Sevdashn dişimi fırçaladım sonra tuzlu gargara yaptm . Karanfil koydum dişime . Parol içtim hiç işe yaramadı ama
Ferhan-1 Geçmiş olsun bende çok cektim diş agrısı karanfil koymuştum acısı çıkana kadar ısırdım sonra uyuşup rahatlamıştı
Sevdashn Sevgiarf tuzlu su ile gargara yaparak hafiflettim öyle daldım şimdi yeniden başladı gidiyorum eczaneye
Aycan01 Sevdashn canım aynı durum bendede var malesef acile gidiyorum parol serum bağlıyolar onun dışında birley yapmıyolar ama çok iyi geliyor neredeyse ayda 2 kere gidip serum yiyorum öyle atlatıyorum
Kbr Sevdashn kardeşim diş hekimi sordum yapılmıyor dedi kadın dogum drnin izni olmadan birsey yapmıyorlarmıs
Sevdashn Kbr ya ben izin de aldım doktor dedi ki baya çürük dedi ya çekmek lazım yada kanal tedavisi kanal tedavisi için de röntgen dedi onu sen hamilesin yapamayız dedi doğumdan sonra gel dedi
kbra-gngor Sevdashn majezik spreyde sıkabılırsın ama yutma agrıyan dıse sık geri tükür ben öyle yapıyorum gecmıs olsun
Sevdashn kbra-gngor bı zararı olur mu acaba uyusturur biraz bı kere kullandım ama hamile iken bilmiyorum zararlı ise
Hatice_akc Su an bu agriyla banyomda oturuyorum 28+4 de 1 haftadir hastaneye ozel kalmadi hic bir sey yapilmiyo dişoval diye bi yag var eger disiniz kirik veya ici oyuksa sadece o geciriyo haricci hic bir sey gecirmez
Sevdashn Hatice_akc dişimin içinden et büyümeye başladı ağzımi kapatmıyorum ete değince dilim veya dişim aklım çıkıyo ağrı artıyo