Bebekdelisi Sehrbnon122 canım dıkkatli ol bebek suyu fazlalıgı artısı olmasın bende cok içerim suan 4,5 bitmiş şişe elimde😆😆 ama benım bebeklerde su azlığı problemim oluyor ondan kaldı bana bu sonradan🤣
Bebekdelisi Sehrbnon122 doktor kontrolün yarındı dımı cnm suyunda ıkısınde de sıkıntı yoksa ıc canım idrar yolun iyi olur sen dınç olursun su iyiydir fazlası yorar gercı senı ama olsun geçer bir dönem sonra
rkyycbnn Sehrbnon122 bende cok su içiyorum bundan dolayı sürekli lavaboya gidiyorum hiç cıkmıyorum 😂😂😂
can_su Bende 3.5 lt kadar içiyorum hatta dahada fazla içmek istiyordum ama doktorum 3.5 ltden fazlasının ödeme sebep olacağını söylemişti. 3.5 litre su içerek hamişliğe devam😇
can_su Sehrbnon122 Insallah canm neyseki kontrolün yarın doktorun cevabıyla için hemen rahat edecek😊😇 Saglikla kavuşalım inşallah canm 🙏🧿😇
ParildayanYildiz Sehrbnon122 ben 2 lt zor içiyorum günde kaç kez afedersin lavaboya gidiyorum ya ondan bile yorduldum😁 sen nasıl duruyorsun kuzum😁😁
asilannesii Sehrbnon122 hayır Allaha şükür hiç kusmadım ama normal hayatımda cok su tüketen biri değildim. Kendimi zorlayarak içiyorum. Yani susadığımı hissetmiyorum cogunlukla hep gözümün önünde olması lazım.