can_su CansuDRY Ben hamileliğimden öncede çok su içerdim şekerle alakalı bir sorunum yok çok şükür. Hamileligimde devam ediyor su içmem tabi 24. Haftamda şeker yüklemesi yaptıracağım inşallah gebelik şekeri çıkmaz. 🙏
CansuDRY can_su İlle de olacağı anlamına gelmez tabii ki. Ama şekerin tipik belirtilerinden biridir. Dikkat etmekte yarar var.
Vera09 Sehrbnon122 bu kadar su icmek normal degil iyi de degil diye biliyorum degerlerinize baktirdiniz mi kan idrar?
Sehrbnon122 Vera09 evet canım gayet normaldı ama ben sıcaktan bunaldıgım için cok fazla içiyorum yaa buz tüketmek istiyorum bazen ama kemiremiyprum😂
asilannesii Sehrbnon122 hayır Allaha şükür hiç kusmadım ama normal hayatımda cok su tüketen biri değildim. Kendimi zorlayarak içiyorum. Yani susadığımı hissetmiyorum cogunlukla hep gözümün önünde olması lazım.
Sehrbnon122 asilannesii su iç canım tabi benim gibi fazla içme ama hahha sen iç yinede faydalı su içmek
Vera09 Sehrbnon122 benim bi yakinm 5lt kadar iciyodu doktor yasaklamisti vucudunda gerekli minareller bile gitmis bayilmasi sıklaşnca ortaya çıkmştı sınır koydular sonra
findiklibadem Minikbebegim1999 Hamilelikte perinatalog en az 4-4,5 icmelisin dedi bana bende 2-2,5 lt duzenli icen biri olmama ragmen o yetmez demisti artik 4lt iciyorum
cileklicookie Sehrbnon122 gebelik oncesindede cok tuketirdim esim hususi dikkat etmis 4 lt günlük iciyorum disari çıkarsam garanti 5-6 lt oluyor gebeligimde de degismedk durum yine ayni seviyede icmeye devam ediyorum
Aminenin_annesi Sehrbnon122 yemek de yiyorum su da iciyorum hepsinin hakkından geliyorum bufalo gibi oldum
Aminenin_annesi Vera09 bu sıcakta içilmeyecek gibi de değilki normalde ben cok su içen biri degilim ama rahat 4 litre iciyorum istemsiz.