Sehrbnon122 ParildayanYildiz bennn yarın 19 haftalık oluyoruz ikizlerimle 3 hafta önce gittim en son cok merak ediyorum nasıllar diye 😥
ParildayanYildiz Sehrbnon122 oy MaşaAllah seni hatırlıyorum canım bir kız bir erkek olacaktı sağlıkla büyüsünler😍🥰
ParildayanYildiz Gulibikkk yaaa MaşaAllah kolay ve çok güzel bir doğum diliyorum bizleri de duanda unutma lütfen🥰😍
Gulibikkk ParildayanYildiz Amiiin çok teşekkür ederim 😍 Hepiniz dualarımda olacaksınız ❣️ İnşallah sağ salim sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize 🥰❣️🙏🐣
Elif0211 ParildayanYildiz Bizimki de yarın ve 12 haftalık oluyoruz hemde belki cinsiyetinide öğreniriz. Çok özledim miniği 1 ay önce görmüştüm en son.🥺
yaasemin ParildayanYildiz âmin inşallah hepimiz kucagimiza almak nasip olur valla öyle en kısa zamanda gelsede alsak kucagimiza bebeklerimizi🥰
ParildayanYildiz Momy_eyyuptalha yok canım turkiyedeyim adete göre 9 haftalığız ama geç döllenme oldu tam muayene günü grev vardı sonra acile gitmek zorunda kaldım kanamadan dolayı orda da bir kez görebildim çok minikti daha inşaAllah yarın sağ salim görürüz🤲
Sehrbnon122 girl_boy_annesi evet ben zaten doktora gittiğim de 2 hafta ds kontrol oluyorum muyane süresi buradaki özel hastanede 14 gün sürekli gidiyorum yani ama bayramdan dolayı tatildi gidemedim 1 hafta
ParildayanYildiz Mtzkuzum oy MaşaAllah ya sağ salim kolay çok güzel bir doğum diliyorum bizleri de duanda unutma lütfen 😍🥰
Mtzkuzum ParildayanYildiz amin inşallah Rabbim herkese kolaylık versin sağlıklı evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
Sehrbnon122 ParildayanYildiz evet canım cok tesekkür ederim balım hatırlaman sevindirdi beni cok tatlısın ♥️❤️
ParildayanYildiz Sehrbnon122 rica ederim canım benim postlarda heyecanını görüyorum çok kez o senin tatlılığın 🥰🥰
Sehrbnon122 ParildayanYildiz he he bazı kişiler postlarımdan rahatsızlık duyuyor bıktılar artık ama ahahaha napim cok heyecanlıyım yaa endişeleniyorum sürekli
Misssitare ParildayanYildiz Yarın 30 haftalık olacağız ve kontrolümüz var🥰 Bakalım ne kadar büyüdük, yüzünü görebilecek miyiz?🤩