aylinpalaa ParildayanYildiz yarın bizimde görüş günümüz. 33 haftalık olacağız ve sanırım ilk nstye bağlandığımız gün olacak. Heyecan dorukta🥹
-MinikveAnnesi- ParildayanYildiz sonunda grevler tatiller bitti 😂 her doktora gidecegimde aynı heyecanı yaşıyorum 28+0 olduk 🌸🤗
ParildayanYildiz -MinikveAnnesi- sanırım o beklenen gün geldi canım 😁 yarın hepimiz görelim inşaAllah biz daha çok miniğiz🥰
-MinikveAnnesi- ParildayanYildiz zaman o kadar hızlı geçiyor ki ne ara 28 haftalık olduk anlamadım 🤗 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
_momy_ ParildayanYildiz 38 haftam çok heyecanlıyım demir yüklemem ikinci kez yapılcak damardan birde kan değerlerime bakılcak bayram tatiliydi doktorum izine çıkmıştı derken 3 haftadır görmüyorum bebeğimi
-MinikveAnnesi- _momy_ benimde 4 kez takıldı damardan tam dahiliyeye kontrole gidicem grev cıktı bu hafta benimde kontrolüm var bakalım ne durumdayız
ParildayanYildiz -MinikveAnnesi- ilk haftalar hiç geçmiyor da sonrası hizli gelir inşaAllah ya🥰 inşaAllah hepimiz sağlıkla alalim😍
ParildayanYildiz Momy_eyyuptalha sağlıkla görürsün inşaAllah canım çok özletiyor bu minisler kendilerini😁 ben daha 1 kez görebildim içim içime sığmıyor şimdi 🥰
yaasemin ParildayanYildiz bizimde 20 sinde detaylımiz var çok sabırsızlandım gün geçmiyor çocuğumu göreyim en son 2 hafta önce gitmiştim elimde olsa hergun gidicem görmeye 😂🤩
ParildayanYildiz yaasemin çok azcık kalmış sağlıkla görürsün inşaAllah canım 🥰 ah o heyecan doğuma kadar 9 doğurtacak bizi😁😁
Gulibikkk ParildayanYildiz Yarın canlı görüş günü olacak bizim için. Allah’ın izniyle doğuruyorum inşallah 😍
ParildayanYildiz Gulibikkk yaaa MaşaAllah kolay ve çok güzel bir doğum diliyorum bizleri de duanda unutma lütfen🥰😍
ParildayanYildiz Momy_eyyuptalha yok canım turkiyedeyim adete göre 9 haftalığız ama geç döllenme oldu tam muayene günü grev vardı sonra acile gitmek zorunda kaldım kanamadan dolayı orda da bir kez görebildim çok minikti daha inşaAllah yarın sağ salim görürüz🤲
ParildayanYildiz Mtzkuzum oy MaşaAllah ya sağ salim kolay çok güzel bir doğum diliyorum bizleri de duanda unutma lütfen 😍🥰
yaasemin ParildayanYildiz âmin inşallah hepimiz kucagimiza almak nasip olur valla öyle en kısa zamanda gelsede alsak kucagimiza bebeklerimizi🥰
melikenehir ParildayanYildiz tahminime göre 7 haftalık çünkü adet tarihimi hatırlamıyorum ilk muane olduğumda da kese cok küçük olduğu için dr da tahminde bulunamadı yarin ne kadarlık olduğunu bende öğrenicem insaallah😄