Behiye89 ParildayanYildiz kısmet olursa salı günü ❤️🌸 güzel kızımızı görücez ve artık doğum tarihi belli olacak
Mtzkuzum ParildayanYildiz amin inşallah Rabbim herkese kolaylık versin sağlıklı evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
Sehrbnon122 ParildayanYildiz he he bazı kişiler postlarımdan rahatsızlık duyuyor bıktılar artık ama ahahaha napim cok heyecanlıyım yaa endişeleniyorum sürekli
melikenehir ParildayanYildiz tahminime göre 7 haftalık çünkü adet tarihimi hatırlamıyorum ilk muane olduğumda da kese cok küçük olduğu için dr da tahminde bulunamadı yarin ne kadarlık olduğunu bende öğrenicem insaallah😄
Kubgkm ParildayanYildiz ben 27 sinde gitcem doktora çok merak ediyorum her gidişimde yüzü değişiyor farklılaşıyor sanki bakalım bu gidişimde nasıl olacak sağlığı nasıl kilosu boyu nasıl çok merak ediyorum 😊💕
ParildayanYildiz Kubgkm azcık daha sabır sağlıkla büyüsün inşaAllah 🤲 bende o zamanları sabırsızlıkla bekliyorum😍
Karali Bende yarin gidicem randevum yok insaallah bi sorun cikarmadan bakarlar 39. Haftamdayim ve hala dogum seklim belli degil cunku enson gittigimde basi donmemisti oyuzden cok merak ediyorum
ParildayanYildiz Karali inşaAllah sağlıkla muayene olursun canım bayram tatilinden dolayı bu hafta hastaneler dolar taşar da sorunsuz görürüz inşaAllah