Princessmom Izeld yaza denk gelen iknci doğumum klima açacagm. Klimadan uzakda beşiğinde ince uzun kolla yatracgm yoksa durmanın imkanı yok malesef aşırı sıcak. İlk bebegm sıcakdan fenalaşmıştı klimayı sabit derecede açmayı doktor önermişti. Odayı devamlı havalandırarak ve nemlendirerek
acemianneinci Ebrar_63 Hahah hadi bakalım hayırlısıyla hepsi sağlıkla gelsin 🥰❤️ İstanbul’da mısınız?
Elvan30 Ebrar_63 Ben de artık doğurmak istiyorum 😞 Ayağa kalkarken kasıklarım ve rahmim çok ağrıyor.. Belim sırtım mahvoldu ya. Bir de kızımın rahmime doğru tekme atışı 😟 Gece uykusuzlukları…Allah yardımcımız olsun🙁
acemianneee_31 Izeld Ağustos bası Temmuz sonu gözüküyor ilk haftalar alt üst ince giyidiririm ama sonra hep zıbınla yatırırım nemli bölge zaten bebek baya isillik olur
saresk Izeld bizim doğumumuz Ağustos’un sonuna geliyor. O yüzden hem ince hem kalın eşyalar aldık. Doğumum da, diğerinden kaynaklı olarak zorunlu sezeryan olacak. Artık son 1,5 ayımız kaldı çok heyecanlıyım. 🥰 Sağlıkla gelsin bebişlerimizz ❤️
Yamur12345 saresk benle sen aynıyız bende ağustosun sonu dedi doktorum bakalım kim daha önce doğuracak 😊
Burcu0707 Izeld antalya kadad sicsk degildie oldugunuz iller 😁😁 37 haftaya dogru gidiyoruz bakalim sezaryen dogum seklim klimalari acip uzun giydirmek isilikten mafoluduz yoksa
benimmdunyamm Izeld valla hava çok sıcak Mersin’de yaşıyorum doğum 20 ağustos gösteriyor klima açmadığım zaman citcitli body gezdirecem gece klimasiz yatamiyoruz çok sıcak o zaman da uzun kollu giydiririm
Yamur12345 Izeld bende ağustosta doğuracam evet havalar çok sıcak ama bnm sonuna denk geliyor bakalım
saresk Yamur12345 ayy ikimizde zamanından önce doğurmayalım 🥰 ama tabii ki zamanını da geçirmesinler bebişler 😍 Sağlıkla gelsinler bakalımm ❤️
Ebrar_63 acemianneinci yok sanliurfadayim çok sıcak burası iyice zorlaştırıyor sıcaklar o yüzden hemen doğsun istiyorum
Ebrar_63 Elvan30 aynen aynı seyleri yaşıyorum kazasız belasız atlatırız inşallah zaman gectikte korkuda sarıyor beni Rabb’im yardımcımız olsun inşallah
hunilimom Canangnctr benim 2. Olduğu için doktor 36 dan sonra hazırlıklı ol dedi 😂 herşey hazır bekliyorum
zehraduman Izeld evet havalar çok sıcak fakat yenidoğan döneminde bebeğin vücudu ısıyı koruyabilecek yapıda olmadığı için uzun kollu giydirmek gerekiyormuş hani sadece çıtçıtlı giydirecek olsanız bile tavsiyem en azından muslin bir örtüyle sarmanız ince çok güzel uzun kollu yazlık tulumlar var ebebekte onlara da bakabilirsiniz
Canangnctr hunilimom benimde ikinci beli olmaz Vala benim ilki 40 haftada doğdu bakalım bu ne zaman gelicek hayirlisiyla
btlbsr Izeld 34+4 düm allahın izni ile ağustosa denk geliyor. Antalya da yaşıyorum hava inanılmaz sıcak. Ben evin içinde kısa kol üzerine müslinle kundak yapmayı düşünüyorum. Ağustos da doğum yapan arkadaşlarım doğumdan bir hafta sonra hep kısa giydirdiler oma rağmen isilik olmuştu