Ebrar_63 Izeld doğumum Ağustos 18 görünüyor ve bizim burası aşırı sıcak bebeğin durumuna göre bakicam gece uzun kollu giydiririm gündüz atlet falan
Efemom2 Izeld agustosta dogurcam inşallah 🙏 34+1 şuan valla ilk doğduğu zaman gene üstüne alt üst yada tulum giydirilir bence daha sonra dıruma göre zıbınla fln durur diye düşünüyorm
CansuDRY Izeld Benim de ağustos. Sıcaklar cidden fena. İlk birkaç ince gün uzun kollu takım giydiririm. Sonra yavaş yavaş kısa kolluya geçerim. Yoksa çok fena isilik oluyor her yerleri.
gamzeozer16 Izeld benim ikinci sezeryan oluck havalar zaten sıcak ama o kadar değil yani esiyor genede bir zıbın ayaklı pijama olur diye düsünüyorum benim evimde cok sıcak 20-25 gün annemin evinde kalacaz agustos başı gibi ama bakalım Çarşamba günü belli olucak kaçında olcagı🌸
Izeld gamzeozer16 bizim ev çatı katı sayılır çok sıcak oluyo pek esmiyoda o yüzden biraz tedirginim çıtçıtlı giydirsem yeter dye düşünüyorum ama üşür mu bilemedim
Gulcanozzz Izeld valla açıkcası emzirirken vs body giydirmeyi düşünüyorum atlet alt falan uyurkende ince müslinle hafif kundak yapıp uyuturum gibi geliyor gece de duruma göre ya ince bir tulum yada kundak
Lulemom Izeld geçen sene ağustos 20 de doğum yaptım adanada. İlk 1 hafta klima açıp normal takım giydirdim isilik oldu. Öyle olunca klimayı kapatıp tek yarım kollu zıbın giydirdim düzeldi. Tavsiyem kalıplara takılmayın. Bebeğe göre hareket edin. Bebeğim kız olmasına rağmen sıcağı hiç sevmiyor.
hunilimom Izeld Ağustos 20 gözüküyor ama inşallah erken gelir 😂 şuan bile burası çok sıcak ilk gebelikte Haziran dogumluydu aşırı isilik oldu o yüzden bunu ince bir tulum gibi yada çıtçıtlı üzerine elbise düşünüyorum
whitemoon Izeld ağustos da 15-20 si gibi çıtçıtlı çoraplı giydirmeyi düşünüyorum izmirde yaşıyprum zaten isilik olmasın çok kalım giydirmek iyi değil bence sonra içerden terleyip hasta oluyırlar hep marazlı oluyorlar yani
Princessmom Izeld yaza denk gelen iknci doğumum klima açacagm. Klimadan uzakda beşiğinde ince uzun kolla yatracgm yoksa durmanın imkanı yok malesef aşırı sıcak. İlk bebegm sıcakdan fenalaşmıştı klimayı sabit derecede açmayı doktor önermişti. Odayı devamlı havalandırarak ve nemlendirerek
acemianneinci Ebrar_63 Hahah hadi bakalım hayırlısıyla hepsi sağlıkla gelsin 🥰❤️ İstanbul’da mısınız?
Elvan30 Ebrar_63 Ben de artık doğurmak istiyorum 😞 Ayağa kalkarken kasıklarım ve rahmim çok ağrıyor.. Belim sırtım mahvoldu ya. Bir de kızımın rahmime doğru tekme atışı 😟 Gece uykusuzlukları…Allah yardımcımız olsun🙁
acemianneee_31 Izeld Ağustos bası Temmuz sonu gözüküyor ilk haftalar alt üst ince giyidiririm ama sonra hep zıbınla yatırırım nemli bölge zaten bebek baya isillik olur
saresk Izeld bizim doğumumuz Ağustos’un sonuna geliyor. O yüzden hem ince hem kalın eşyalar aldık. Doğumum da, diğerinden kaynaklı olarak zorunlu sezeryan olacak. Artık son 1,5 ayımız kaldı çok heyecanlıyım. 🥰 Sağlıkla gelsin bebişlerimizz ❤️
Yamur12345 saresk benle sen aynıyız bende ağustosun sonu dedi doktorum bakalım kim daha önce doğuracak 😊