Merhaba güzel anneler. Perşembe günü (38+5) bebeğime kavuşuyorum inşallah. Doktor sezaryen önerince bir afalladım. Hiç beklemiyordum. Yeni yeni kabullendim.
Şimdi de bu süreci en kolay nasıl atlatabilirim, ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsiniz, nelere dikkat etmeliyim… gibi önerilerinizi bekliyorum.
Spinal anestezi uygulanacak.
Tecrübelerinizi (mümkünse pozitif ☺️) dinlemek için sabırsızlanıyorum 🤗
Sezaryen İçin Öneriler
EceeVeAnnesi öncelikle hiç korkma çünkü ben oğluma spinal sezeryan oldum ve o kadar rahattı ki bol bol yürüdüm oğlumun herseyini kendim yaptım ne kadar hareket edersen o kadar çabuk toparlaniyorsun yapacağın tek şey relax ol annelik duygusunun kollarına bırak kendini o zaten sana gösterecek gideceğin yolu
Hatisyavuz peki baş ağrınız oldu mu? Herkes baş ağrısı oluyor diyor 😢 o biraz canımı sıkıyor
Bende 38+4 çarşamba günü sezeryan olacağım ama genel
HafsaMeyra Genel tercih etmenizde sebep var mı?
Bana direkt spinal dediler hiç istediğimi sormadılar bile. Hoş sorsalar da siz ne isterseniz onu yapın derdim 😁
Bu arada çarşamba 38+4 olduğunuza göre, beklenen tahmini doğum günümüz aynı demek 🤗
Ama sezaryen olunca malum tarihler değişiyor
EceeVeAnnesi ilk doğumum bu şekildeydi ben biraz nazlıyımdır doğumdan sonra ayağa geç kalktım haliyle biraz tansiyon panik atak sorunları yaşadım ama ben kendim yapmışım bunu gerçekten seni anlayan biri olursa yanında güzel ilerliyor süreç doğum anı doktorumla sohbet ederek gerçekleşti o anlar harikaydı . Anı oldu bana 😍
dnyavnz33 maşallah ne güzel olmuş her şey ❤️🥰 baş ağrınız oldu mu peki?
HafsaMeyra benimde 14 günum kaldi genel sezeryan karar aldik
Ludmila Peki genel anestezi kararı almanızda etken neydi?
HafsaMeyra benimde Çarşamba 37+4😇
EceeVeAnnesi bol bol yürü daha çabuk iyileşirsin. Sontayi mutlaka ameliyathanede uyusturulduktan sonra takılmasını iste. İlk kalkisinda hemen hızlı kalkma bunlar geldi aklıma :)
EceeVeAnnesi doktorum bana kahve icmemi önermişti canım ben narkozu atmaya yardımcı oluyor demişti öylece oldu hiç baş ağrısı çekmedim
EceeVeAnnesi baş ağrısı için mutlaka kahve için.Benim başımda agrimadi belimde.Yürümeyi ihmal etmeyin ne kadar acirsa.Benim tek eksiğim büyük iç çamaşıriydi.Dikişin üzerine gelmemesi gerekiyor bitim yerinin
EceeVeAnnesi tam 38 haftalök olurum erken deyil bence
EceeVeAnnesi ben spinal istiyordum ilki genel memnun kalmadım ama ilkinde atoni kanama geçirdiğim için doktor risk almadı müdahale etmek gerekirse şahit olma sen dedi
Ludmila yok ben erken demedim, genel anesteziyi neden tercih ettiniz, daha çok belden öneriyorlar ya, onu sormuştum ☺️
Bora5832 depend aldım ben acaba işe yarar mı 🤔 yoksa büyük beden külot ve lohusa pedi mi tercih etmeliyim?
ikicocuk_biranne sonda nasıl bir şey bilmiyorum hatta görmemek için görsellerine bile bakmıyorum 😁 sürpriz olsun doğumda göreyim 😂 sonra onu da kafaya takarım 😅
EceeVeAnnesi depend bana göre çok pahalı hastaneden bez vermişlerdi bana pet bile kullanmadim