Bizim yatışımız bugün yapıldı.Ciger geliştirici iğnenizi olduk. 36+6.
Yarin sezaryen günü. Bebek anne karnında kilo almadığı için biraz erken gelecek miniğim 2.600
Dua edin bizim için 🙏
EEda3215
- 18 Oca 2023
- 17 Eyl 2018 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Aralık annellerii ne durumdasınızz tartışmasında
- Sezaryen öncesi Öksürük tartışmasında
Haticee003 size de çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırız. Aynen çok yoğun gecenin 4ü öksürükle uyandım
babyyildizveannesi çok teşekkür ederim şimdi bile oksurukten uyandım gece 4 :( simdi bile alt tarafta boyle acı oluyorsa sonrasını düşünemiyorum :( zencefil limon bal deneyeceğim.
Merhaba bilgim olmadığından soruyorum Salı günü sezeryan olacağım. Öksürük ve burun akıntısı var. Sezeryan işlemi esnasında öksürürsem burnum akarsa diye endişe ediyorum bir şey olur mu? 2 günde geçmesi için ne yapmalıyım geçer mi bilmiyorum tabi :(
- Kilolu hamile kalanlar tartışmasında
- Kilolu hamile kalanlar tartışmasında
- Kaçıncı haftada doğum yaptınız tartışmasında
Sennuraslmelek İnşallah Rabbım sağlıklı bir şekilde yavrumuzu kucağımıza almak nasip eder. Benim ilk doğumumda çatı dar olmasına rağmen zorla normal doğum yaptırdılar ve 1.5 sene fizik tedavilerle iğnelerle sırt ağrım gitti. 2.si en başından sezeryan istiyordum zaten plesenta rahimin agzindaymis o nedenle zorunlu sezeryan dediler. Öyle olmasa bile ben yine sezeryan istiyordum yani hayırlısı bakalım:)
- Kaçıncı haftada doğum yaptınız tartışmasında
İlk oğlumu 38de normal doğum ile kucağıma aldım 2.si de 38de sezeryan olacak
- Yarın dogryrm ve hala işim bulamadım kizima tartışmasında
Kumsal
Ela
Duru
Öykü - Adet sancısı çeken var mı (30.hafta) tartışmasında
EmineDefneGokce evet 1 saat sürdü o an eyvah çantam hazır değil diye ağlanıyordum bugün bebek kıyafetlerini yıkadım yarin ütüler yerleştiririm 🤣 ilk doğumda hiç böyle olmamıştı sancı gelir giderdi ama bunda aralıksız devam edince korktum açıkçası.
- Adet sancısı çeken var mı (30.hafta) tartışmasında
34.haftadayım benim de adet sancım gibi ağrım var ve bebek hareketli. Yaklaşık 15 dk devam ediyor aralıksız. Korkmaya başladım 😭
- Doğum izni hakkında tartışmasında
32.haftada çıktım. 34teyim şu an. Diğer sorunu ben merak ediyorum
- Bebeğin eşi ( plasenta ) önde tartışmasında
Benimde plesenta aşağıda. Erken doğum vs bahsetmedi dr. Ama normal doğuma engel dedi. Zaten ilk normal doğurdum çok çektim çatım dar diye. Bunda sezaryen istiyordum. Tabi herseyden önce vaktinde gelsin bebişlerimiz🙏 Stres yapma iyi dinlen bak kendine .
- Yavrularımıza kavuşmaya son kaç gün kaldı 🥰💗 tartışmasında
- Aynı hastaneye gidenler tanışalım tartışmasında
İzmir Ekol Sadık Bey’e gidiyorum en başından beri :)
Yaprak_erdu İlk oğlum Terazi. İkincisi Oğlak olacak inşallah
- Bebişler illa 40.haftamı geliyor? tartışmasında
Ben ilk oğlumu 38e girdiğimiz gecesi sancılanarak sabahına doğum yaptım.
İkincisi için meraktayım 🤣 31.haftadayız daha