[silindi] hemsireanneeee saglikla gelsin , hayirli gelsin mutlu gelsin ama bu cocuk icin 32+5 te her an gelebilir dendi nerde bu cadi :D
Atlasmommy [silindi] daha iki ayınız var bırakın içerde sağlıklı şekilde büyüsün sizin için çok erken sanki
Yanne Bende merak ediyorum 38+5 teyim gelmezde 39+2 de sezeryan olacağım. Karnım düşmedi henüz acaba doğumdan önce düşmesi mi gerekir yani karnı düşmeden doğum yapan varmı merak ediyorum
Nurysr Yanne benim karnımda 40.0nci haftasında doğuma girdim ve hala düşmemişti. O yüzden normal yapamam sanıyordum. Ama hiç alakası yokmuş. Sadece bebeğin kanala girmesi için 1 saat fazladan ıkindim. Doğru ikinmak çok önemliymiş. Doğumu kısaltan da o. Telaş yapmayın. Doğum zamanına kadar vakti var yani
Sevg_su Yanne benimki indi aşağıda 36+2 gunluguz ama cuma doktor belli olur sancı varsada hissetmiyorum 🤣
ruveydataskin Naznaz6224 ben ne zaman gelmek istiyorsa o zaman geldiğine inanıyorum yapılan şeylerinde anca doğumu kolaylaştırdığını düşünüyorum son bir haftaya kadar her gün yürüdüm fazla fazla iki gün önce de iyice yürüdüm dün yerleri sildim eğilerek duşumu ılık alamam zaten hep sıcak alırım birazdan ağda da yapcam her hafta yapıyorum temiz gideyim gelirse diye evi falanda süpürdüm 38+5 olcak yarın bir günü daha bitirdik sayılır . Her gün doğurdu mu diye arıyorlar sağdan soldan işin garip tarafı doğurmaktanda korkuyorum ama doğsun da istiyorum
Kacan ruveydataskin ayy okurken kendim yazmış gibi hisetim aynı senin gibi yapıyorum benimde 38+5 oldu geln yok kuzenlerim arkadaşlarım yakınlar uzaklar herkes soruyor hergün doğdunmu diye oysa bende tık yok..
Tiredshe AysuL 37+2, benim gebelik şekerim var bebeğin kilosu önden gidiyor doğum kanalında şuan, doktorum ayın 22sine kadar zaman verdi gelmezse yatışım yapılacak doğum başlatılacak bende uğraşıyorum belki doğururum diye ikinci bebeğim benim 💕
Naznaz6224 Valla 24 haftadan berı baş aşağı üstelik bırde tombiş kızım 37 haftada 3 200 bırazda iriyiz doktor bugun catı muhanesı yaptı hersey normal ama cok iri bır bebek doğramazsn o yuzden ekmek ve şekeri yasakladı
[silindi] Naznaz6224 oyle diyorlar ama bence alakasi yok , herkes karnimi erkek karni diye nitelendirdi cildim oldugundan daha guzel hale gelince erkek dediler ama kiz ona bakilirsa yarisi kazanan geliyo baciii :D
Naznaz6224 [silindi] bana da erkek dıyorlar gecen annemin arkadası bu erkek sen güzellesmısın dıyor kadın bir konustu dedim gazinin ortasına terlikle vurayım
[silindi] Naznaz6224 ya karin seklinden ne alaka yani :D yok bilmem ne olursa kiz bilmem ne olursa erkek falan , batil batil…
goktugunannesii Naznaz6224 ölüm saati gibi doğum saatide değişmez bebeğinin geleceği saati belli senin yapacağın hareketler sadece doğumunu kolaylaştırır :) normalde 38-40 haftalarda olan bir gebenin hunharca temizlik yapacak gücü pek olmaz eğer ki yapacak enerjisi var ise o zaten doğumun habercisidir. Yani doğumdan önce insana bir hafifleme bir enerji gelir bu doğumun yaklaştığının habercisidir. İshal olursunuz habercidir. Nişane keza öyle. Eğer ki bu enerji gelir ise onu temizlik yaparak tüketmeyip doğuma saklaman daha mantıklı 💕 sağlıkla gelsin bebişiniz 🐣
Burcak92 goktugunannesii gerçekten çok doğru. Ebeden direkt duyduklarımı yazmışsınız çok teşekkürler. Hayretle okuyorum temizlik yapanları o enerji bize doğumun kolay olması için geliyor kızlar temizlik yaparak tüketmeyin. Bence son zamanlarda ilişkiye girerek de bebeği riske atmayın.
AysuL Tiredshe ben de 37+5im bugün halılar koltuklar kaldırıp temizledim kendimi zorladım sancilanayim anca 38e gelir diye ama bir şey yok şuan 😀
SutlacimiYedimmiBen Naznaz6224 sancim gelmeden 4 5 saat once oglumla konuşmuştum gel artik ben hazırım seni bekliyorum bebeğim demistim ve tam gununde gelmisti oglum gercekten ise yarıyor 😊
BerraY Mehmet_fatma 37+2 al benden de o kadar😂 forumdaki bacilarim hunharca temizlik yaparken ben niye ayakta uyuyorum diye kendime soruyorum 😄😄 hayır arada bir gaza gelip temizlik yapam diyorum nefes nefese kalıyorum atıveriyorum kendimi koltuğa.☺️