mrvasln nrgzngncl benmde karnım hiç düşmedi 39+5 olduk hatta iki saat sonda 6 olacağız 😂 ama karnımda düşmedi agrım sızımda yok ne zaman gelecek bu kız anlamadım artık gelsin istiyorum
Atlasmommy [silindi] daha iki ayınız var bırakın içerde sağlıklı şekilde büyüsün sizin için çok erken sanki
[silindi] Atlasmommy iki ay mi ? Pazar gunu 40 hafta tamamlaniyor canim. 17 temmuz = 40+0 neresi iki ay iki gun bile kalmadi… Mantiken iki ay kalmis cocugu niye dogurmaya calisayim ?
Berglgzg @“Naznaz6224” 2 defa pazara gittim, sağlık ocağına gittim, markete alışverişe gittim. Eve geldim yemek indir kaldır bulaşık vesaire akşama suyum gelmişti. Bide eşimle ilişkiye girmiştik bir gün önce🥰
mrvasln [silindi] biz ne görürsek görelim ne yaparsak yapalım bu bebişlerin geleceği yok günlerimiz aynı hiç bir belirtim yok 😂 bekliyoruz hanımefendinin keyfini 🤦♀️
Burcu_byra Anlaşılan bizim kızlar nazlı çıktı bende 39+5 im ne gelen var ne gidenn anca içerde tosbikleşsin hanım 😂
AysuL Tiredshe ben de 37+5im bugün halılar koltuklar kaldırıp temizledim kendimi zorladım sancilanayim anca 38e gelir diye ama bir şey yok şuan 😀
BerraY AysuL ay evet ben de temizlik koltuklari sildim anca gelir diye her gün yürüyüş yapıyorum. Bir yandan ağırlık var uykum var bir yandan dogurabileyim diye kendimi salmamaya çalışıyorum. 😂
csmaknc Naznaz6224 36+0 olduk kafası aşağıda bel ağrım çooook fazla bu cuma görümcemin nişanı var oğluşum gelme diyorum nişanda oynamamız lazım ama iyi değilimmmmm 🥴🥴🥴🥴
Melikeex Naznaz6224 7 hurmayı kaynatıp suyunu ıctım hurmaları yedım aynı zamanda arada sguat yaptım aksama sancım oldu ertesi gun dogurdum 🌸
Anacemi Naznaz6224 henüz doğurmadım ama teyzem annemi ve yengemi haftası geldiğinde sıcak taşa oturttu ikiside yazın doğurdu bütün gün yürütüp bütün gün güneşte kızmış kaldırım taşına o günü ikiside doğurmuş tıbben araştırdım sıcak vajina kaslarını gevşetiyormuş böylece açılma oluyomuş
Tugceonur hillalila ilk dogumlarda bebek ve anne rahatsa bekleniyor dedi bana doktorum bir sorunumuz da yok tu hergun hastaneye gidip nst cektiriyordum sancim yoktu doktorda hep sancini bekleyelim yada suni sanci dedi bende suni sanci istemedim icin bekledik herhangi bi kordon dolânmâsi şu azalmasi hic bi sorunumuz yoktu cocugumu dogurdugum haftayi mi bilmiyorum 😀😀😀 normal dogum istedim hep amâ malesef olmadi 17 saat suni sanci verdiler dogumum basladi ama bebek sıkıştı sezaryana aldilar halâ fizik tedavi görüyor 15 aylik şimdi ikinci bebegim bunudâ sezaryân olucak doktor 39 da aliriž gelisimine gore bekleriz. dedi normalde ikincilerde 37 38 de aliyorlar ama doktorum bekleme taraftarı ki ankara sehir hastaneşinde dogum yapanlara sorabilirsiniz ilk dogumlarinda kendi sancilari olmadan çogunu doguma almâmislardur mecbur kalmadikcâ.sezaryân yapmâmislardir şon dakikaya kadar beklemislerdir benim cogu arkadasim 43 hafta6a kadâr bekledi
Kebessack123 EceKB artık zorlamaya başladı hala gelen yok 1 cm açılmam vardı geçen hafta hiç bi belirti yok 🤦🏻♀️