Naznaz6224 Sevgili anneler acılma sancı için neler yaptınız bunu yaptim dogumum basladi dediğiniz ne var
yenihamiscik45 Naznaz6224 37+5 te evde hunharca temizlik yapıp ıslak perde astım o gün bel ağrım oldu hastaneye yattım ertesi gün gece 11 de sancım başladı Meryem ana otu içtim gece 3:30 a kadar sancım sürdü 10 dk da doğurdum 😀
Tugceonur Naznaz6224 kendinizi yormaniz gerekir ben yer silmistim ve iliskiye girmistim 42 inci haftada dogdu ama
minigimherseyim -Naz- daha önce spor pilates yaptınız mı hamilelik boyunca yoksa sadece sancı gelince mi yaptınız?
Tugbashn [silindi] kizlar biraz erken gelir tezini curuttu sizin ufaklik benimkide kiz bakalim ne kadar bekletecek bizi 35+5 olduk bizde
superstar_00 Tugbashn Benim kız çürütmedi 34.haftamda erken doğum tehlikem başladı progestan kullanmaya başladım 35+5′teyiz🤒
Tiredshe Bugün tüm evi temizledim heryer mis oldu biraz hava serinlesin dışarıya yürüyüşe çıkarım gelince de sıcak duş alırım uğraşıyorum doğurmaya 😂😂 ama sağlam temizlik yaptım umutluyum ya
kedisever11 Tiredshe dün yorumunu okumuştum ne yaptın doğurdun mu 😂bugün aynı enerji bende de var da temizliğe giriştim herşeyi kaldırdım aklıma sen geldin 😂
[silindi] hemsireanneeee saglikla gelsin , hayirli gelsin mutlu gelsin ama bu cocuk icin 32+5 te her an gelebilir dendi nerde bu cadi :D
Ezgitt superstar_00 benim doktorum progestan a ok tehlikeli normal dogurmak istesen bile doguramiyosun bu ilactan dolayı demisti dogrumu yanlis mi bilmiyorum 😑
Aysunturhan superstar_00 aynı durum bizdede var, 27 haftalıktan beri iğne kullanıyorum. Şuan 32deyiz, sağlıkla gelsin minikler