denizdalgasi1 Momy_eyyuptalha benim galiba lohusayken kızımı aramam olabilir 😂 5 gün olmuştu galiba doğum yapalı eşim işten gelmişti bende kızımı verdim eşime 1 saat uzanıyım bari dedim gittim yatak odasına uyandığımda kızımı anne yanında göremeyince ağlamaya başladım eşime bağırdım bir anda sonra dedi asya biz salondayız 1 saatliğine yattın ya hani diye uyardı beni anca sakinleşmiştim😂😂 o an çok korkmuştum ama şu an düşününce çok komik
acemianneee_31 Momy_eyyuptalha geçen pizza yemeye gittik eşimle üstündeki sucuklar ayırdım peceteye kedilere vermek için garson geldi toplamaya pecetedekileride alınca eline yapıştım onlari kedilere goturucem verin diye adam sok ben sok eşim sok 🤣🤣
sacmalamakizim Momy_eyyuptalha Kız ben doğum yapınca daha çok tuhaflastim bardak alicam tabak dolabını açıyorum tabak alicam bardak dolabını açıyorum tuvalete girecem yatak odasına giriyorum 😂
Rnaslh Bende bu sabah kahvaltı yaparken telefondan video açtım izliyorum sonra telefonum nerde diye masadan kalktım arıyorum allahım her yere baktım yok sonra sofraya geldim bi baktım önümde duruyo hamişlik işte 😂😂😂
Zeyneponur Momy_eyyuptalha bende yumurta hasliycaktim yumurta koymadan suyu kaynatmisim sofra hazirliyim dedim bide baktim yumurta yok ortada 🤦♀️
Zeyneponur Bide a101 de osurdum aniden yanimda çalışan varken cakmasin diye yalandan ayagim kaydi numarasi yapim dedim az kalsin yere ypisiyirdum
Babynmommy İçmek için doldurduğum suyu salatanın içine dökmek, fark ettiğim halde bardak boşalana dek baktım ne yapıyorum diye…
Izm123 Momy_eyyuptalha Ocağa düdüklüde mısır koymuştum. Sonra içerde biraz film falan izleyim dedim. 3 saat mısır haşlanmış..ben mutfağa su içmeye gittiğimde gördüm.. düdüklü olduğunu. Evin her yeri mısır kokmuş 🤣🤣 Allah’tan kısıktaydi. Suyuda çoktu birşey olmamış. Ama aklım gitti içi kapkara oldu diye🤣🤣
serifedinci 18 yıldır İstanbuldayım hiç kizkulesine gitmedim dun gece çıkalım dedik sen git kizkulesi restore ediliyormuş kapkaranlık her taraf😄😄
Barlasinannesi Momy_eyyuptalha bekarken deliden dayak yemiştim sokak ortasında ağlaya ağlaya eve gittim😂🤣
superstar_00 Deletedmom52620 Bu sakarlik gebeliğe özgü mü bende hic yoktu ama hamileligin son haftalarina dogru döküyorum hemen hemen her şeyi.
busrazz Momy_eyyuptalha Elbise giyip arkadaki sırtan aşagı doğru inen fermuarı çekmeden çıkmışım yarı yolda farkettim 😂😂😂neyseki sokaklar boştu
Munure Momy_eyyuptalha eşimle sakalasiyorduk beni gidikliyor kendimi tutamadım pırt diye o an dedim ki yer açılsa da yerin dibine girsem gülüyorum ama ağlamaklı hem utanç içindeyim eşim suratıma bakıyor benim gözlerim dolu bişey dese ağlayacağım o kadar rezil durum uyurken de defalarca yapmışım ama haberim yok uyanınca pırt yaptın diyor ne kadar utanç verici bişey ya istemesemde oluyor 😢😢😢😢😢😂😂ondan bı kere duymadım ben çok ayiyim galiba
Zeyneponur Munure ben esimin yaninda cok rahat yapıyorum hic tutmuyorum oda bende alıştık valla diyor sakin tutma 😁bende diyorum benim düşmanımdı bıraktım senin dostunsa git tut😁😁😁