Rabiakntmr Momy_eyyuptalha dün 5 kilo süt aldım taze ocağa koydum kızım iki yaşında onu uyutana kadar kaynasın diye bende uyuya kalmışım gece bı kalktım saat 3 ocağa baktm sapsarı olmuş süt kaynamaktan 😅
Muno22 Momy_eyyuptalha duşa girdim yüzümü suya tuttuö gozlerıme su gelmıyo elıme aldım su aparatını yıne tuttum yıne gelmıyo oysakı gözlüğüm gözümdeymiş 😂😂😂😂😂
Barlasinannesi Nnanaa çocuklar taşlamıştı arkama saklanmıştılar o da ben yaptım sanıp belimi morartana kadar vurdu 😂
Zeynep1592 Momy_eyyuptalha bende sürekli suyu döküp demliğe çayı koymayı unutuyorum misafirlerin yanında demi bi döküyorum su 😂😂 sonra demleye gidiyorum koşarak 😅😅
Nnanaa Barlasinannesi jajshshshsh 😂 ay çok güldüm affedin ama deliden dayak yedim cümlesi beni benden aldı 😂😂😂
Zeyneponur Munure ben esimin yaninda cok rahat yapıyorum hic tutmuyorum oda bende alıştık valla diyor sakin tutma 😁bende diyorum benim düşmanımdı bıraktım senin dostunsa git tut😁😁😁
Degisken89 Hastanedeydik,doğumdan sonra 8..9 saat geçti.bişey eksik diyorum eşime.meğerse doğduğundan beri çocuğun altını almayı unutmuşum.hiç aklıma gelmemiş.Sanırım azıcık bir kakası vardı hatırlamıyorum bile şuan:)birde tecrübeliyim sözde ikinci bebekti:)
Melekozkan41 Yaklaşık 2 hafta önce bankaya ödeme yapmaya gitmiştim kimliğimi alip telefon kılıfının arkasına koyup orda unutmuşum birde bugün sağlık ocağına giderken yana yakıla kimliğimi aramam korkmam kaybettim diye sonra hatırlamam 🤣🤣🤣🤣 eşim de panik oldu işteyken adamın aklida bende kalacaktı 🤣🤣🤣🤣
Melekozkan41 Bide geçen gün başıma gelen bı olayı anlatıyım 🤣🤣🤣 annemlere kahvaltıya gidiyoruz eşimle durağa gecicez annemde evde yok babamla abim evde bizi bekliyorlar ben abime çay suyu köy biz çıktık durağa geçiyoruz yazarken ayaklarım sanki birbirine dolaştı zikzak çizdi ayaklarım dusucem düşemiyorum da sol tarafimda kahve adamlar öyle güldü öyle güldü ki aha kadın düştü diyolar ama ben yıkılmadım ama ayaktada değilim bu arada eşimde benden 5.6 adım önde ama arkasına bakmıyo ben yanına gittim krize girdim gülmekten adam diyoki arkamı bı döndüm keşkül gibi sallanıyosun dusmede düşmedim rabbim korudu beni çok güldüm o gün hatta şuan bile aklıma geldi gülmekten bayilcam🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣