Momy_eyyuptalha Ben bu sabahki başıma gelen olayla başliyim 😂yumurta haşladim çayimda kaynadı dem çaya atacağıma yumurtalarin üstüne atmıştım sonra olayı fark ettim çay demlemedim yumurtalara bakarak şok gülme krizine girdim 🤣😂
Deletedmom52620 Momy_eyyuptalha hahahah sakarlık ayağa kalkmamla herşeyi devirmeye başlamam bir oluyor evde herşey iki parça oluyor 😂😂😂
Pembebulutt Momy_eyyuptalha abdest alacaktım terliği arıyordum nerde olsa beğenirsin ayağımdaymış 🤣🤣🤣
OksijenliSu Momy_eyyuptalha Bende çayı demleyim demiştim. Ama gel gelelim ki çayı demliğe değilde altındakine atmışım. 😅
minikkurabiyelerinannesi Momy_eyyuptalha Bende cüzdanımı çekmeceye bırakacaktım onu götürürken elimde telefonum vardı telefonumu çekmeceye bırakıp cüzdanımı elimde tutmaya devam etmiştim yaklaşıp 2 saat falan telefonumu aramıştım evin içinde en son çekmeceye işim düştü yine gidip bakınca fark ettim 😂 bu arada cüzdan elinde nasıl anlamadın olayı diye soracak olursanız cüzdanı da telefon sanıp mutfağa masaya bırakmışım 🙈🙈
superstar_00 Deletedmom52620 Bu sakarlik gebeliğe özgü mü bende hic yoktu ama hamileligin son haftalarina dogru döküyorum hemen hemen her şeyi.
Pembebulutt Deletedmom52620 valla öyle arıyorum ayağımda geçende telefonumu arıyorum anneannemi aramıştım annem konuşuyordu unutmuşum 😁
Deletedmom52620 Pembebulutt hahahaha yaaaa bende telefonu ara ara evin içinde deliye dönmüştüm polise kadar gitmeye karar verdim aradım polisi bana dedi ki biz arka sokaklarmıyız nasıl bulalım telefonu hahahha 😂😂😂 telefon buzdolabının içinde çıkmıştı hahahahab a hdhdhd 😂😂😂🥰
Benjaminannesi Momy_eyyuptalha doğum yaptıktan sonra kaynanamın yanında osurdum haaah maşallah kızım bir onu yapmadığın kaldı dedi 😂😂😂
Misssitare Momy_eyyuptalha Benimde unutkanlık başa bela hamilelikte iyice savsakladık😅 bir şey almak için odaya gidiyorum giderken ne alacağımı unutuyorum. Tekrar başladığım noktaya geri dönünce aklıma geliyor🤷♀️
Momy_eyyuptalha Misssitare o çok kötü yaa 🤣🤣git gel git gel oysaki aradığın şey gözünün önünde ama fark etmiyorsun ne olduğunu ya
Deletedmom52620 Pembebulutt elimde telefon birşey alırken onu bırakmışım alacağımı almışım ahhahahaj dhhddhhd