BusraAltiok Deletedmom547899 ben de ayni durumdayım en son kontrolde bebek terstir bu kontrolde bakalim nasıl
Moco_44 busraguness61 Bende eylül gözüküyor 21 Eylül dedi tahmini İlk gebelik normal istiyorum ama baklaım ne zaman gelecek 🥰31 haftalık hamileyim 🤲🏻
Verasmommm busraguness61 benim normal sezaryen bir karar verilmedi henüz 31+4’deyim şu an 15 Eylül gibi görünüyor normal olursa eğer 😌
Mouradi Kızlar sizin bebişler doğum pozisyonundamı kaç haftada döndüler ? Biz 33+1 haftalığız 30 haftada gittiğimde makat duruyordu bebiş şimdi bilmiyorum :( normal doğum istiyorum bende bakalım
mukaddesoktay benimde 29+3 bugün kontrole gittim kilosu 1523dü. Benim de Eylül sonu gözüküyor uygulamada ama ilk bebeğimi 38.haftada doğurmustum.Bu seferki kız muhtemelen o da aynı haftalarda doğabilir. 👶🤱😊💞🤲
Esrakky HilalEyce Masallah canım ne yiyorsun banada önerir misin erken gelme ihtimalim var kilo alması lazım 29+4 de 1550 dedı
CeyAsel1 busraguness61 10 Eylül benimde ama bebiş nasıl gelmek ister bilmiyoruz normal mi sezeryan mı henüz belli değil