3prens71 Adeninannesiii ılk dogummu bnım 3. Dogum mecburı sezeryan 2. Sezeryan oldugu ıcın o yüzden 17 eylule kadar bekletmezler dıye düşünüyorum tahmınımce 6-7 eylul flan
3prens71 CeyAsel1 bn kırıkkkalede yaşıyorum cnm npıyım kız uygulamayı kullanıyorm sen kac haftalık hamılesın😀
tezecikanne Sybell inşallah allah tüm hamilelerimize kolaylık versin ve bebeklerini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
3prens71 CeyAsel1 aramızda cok yokmus bnde 31+2😀bnde vlla hp merak ediyordum kırıkkaleden kullanan vrmı acaba dye
3prens71 CeyAsel1 kız sımdı hatırldım ıkı gun oncede kırıkkalede dr soran bı arkds vrdı ona sen yazmıstın tıpta ozel oda vrmı dye maalesef yok cnm temızlık flan sıfır doğumu burdamı ypmayı dusunuyorsun
CeyAsel1 3prens71 yok canım ya Bolu’da yapacağım zaten eşim görevde Suriye’de gelince olur doğum o yüzden Kırıkkale’ye gelmeyi düşünmüyorum 40 çıkınca anca gelirim belki ya korkuyorum doğumdan da
CeyAsel1 3prens71 😂😂😂😂😂😂😂 olsun olsun rabbim hepimizi ağrısız sızısız bir avazda doğurmayı nasip etsin
ozumunannesi Uygulama 25 eylül görünüyor. Sezeryan düşünüyorum. 39. haftayı görmeye çalışırız 15 eylülden sonra alırız dedi doktorum 🌸 sabırsızlanıyorum. Haftaya çamaşırlarımızı yıkayıp çanta hazırlığına başlayacağız 🤗
3prens71 Adeninannesiii hakkında hangı doğum hayırlı olucakca oyle olsun ınşAllh canım saglıkla kucağına al ınşAllh