aise_meryem Hatice2323 benimde bir oğlum var şimdi ikinci kiz sanki benimkide daha erken olacak gibi hissediyorum o yüzden sordum
Brckose61 busraguness61 inşallah 😍 ilk gebeliğim tüm korkularıma ragmen normal doğum istiyorum ama kızımın da ne istediği önemli ❤️ Rabbım sağlık sıhhat versin inşallah
Brckose61 busraguness61 inşallah 😍 ilk gebeliğim tüm korkularıma ragmen normal doğum istiyorum ama kızımın da ne istediği önemli ❤️ Rabbım sağlık sıhhat versin inşallah
Pelinakcn busraguness61 son adet tarihine göre 24 Eylül ama bebek iri dedi doktorum hep, yarın kontrole gideceğim o zaman bir tarih söyler mi bilmiyorum 😊
Tugcebanu Pelinakcn suyunuz normal mi acaba bana da iri bebek dedi bi doktor baska bi doktora gittim o da suyu fazla olan bebekler 300 400 gr fazla görünür cihazda normal dedi kafam karma karisik 🤔
Esiii06 busraguness61 benim de 9 Eylül görünüyor ama ben en başından beri nedense hep Ağustosun son haftası gibi hissediyorum 🤔😂😂
Mlkysf busraguness61 21 Eylül benimde ssvd adayıyım gidişat nasil olacak beni neler bekliyor heyecanin yanında merak ta var bolca 😊