HilalEyce busraguness61 13 Eylül gözüküyor. Biraz iri bebek😌😂 doktorumuz erken doğabilir dedi. Hayırlısı 💙
3prens71 busraguness61 uygumalaya gore 17 eylul ama sezeryan olacagı ıcın benım tahmınımce 7-8 eylul gbı ınşAllh
busraguness61 HilalEyce ya maşallah sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 😍 son 2 ay kaldı benimde ilk bebeğim ve çok aşırı heyecan var birazda korku 🥹😊😊
Deletedmom547899 15 Eylül görünüyor benimde 31.haftadayim.Bebek doğum pozisyonunu aldı mi almadı mı hiç bir bilgim yok doktor birşey demedi bakıyorum çoğu kişi biliyor
BusraAltiok Deletedmom547899 ben de ayni durumdayım en son kontrolde bebek terstir bu kontrolde bakalim nasıl
Brckose61 busraguness61 benim programda 20 Eylül gözüküyor ama şu an bebisim ters sezaryen gibi duruyor değişir mi tabi bilmiyorum (:
busraguness61 Brckose61 arkadaşımda yaşadı aynı durumu ama son haftalarında normal pozisyonu almıstı 😇 tabi herkesin farklı sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🌸
tezecikanne busraguness61 14 Eylül’de benimde 🌸 şimdilik bir al diyor doktorumuz kısmet herkese hayırlı kolay doğumlar diliyorum 🌸🤍
Brckose61 busraguness61 inşallah 😍 ilk gebeliğim tüm korkularıma ragmen normal doğum istiyorum ama kızımın da ne istediği önemli ❤️ Rabbım sağlık sıhhat versin inşallah
Brckose61 busraguness61 inşallah 😍 ilk gebeliğim tüm korkularıma ragmen normal doğum istiyorum ama kızımın da ne istediği önemli ❤️ Rabbım sağlık sıhhat versin inşallah
Eylul2541 HilalEyce MaşaAllah bende yarın 30 haftaya giriş yapıyorum doktor kontrolümüz var bakalım kaç kilo olmuş 🐥
Esrakky HilalEyce Masallah canım ne yiyorsun banada önerir misin erken gelme ihtimalim var kilo alması lazım 29+4 de 1550 dedı