CananDuru şeker veya bebekte sindirim problemi. Detaylı ultrasona girdi ve sindirimsel birşey yoksa bebekte, gebelik şekeri olabilir diyet ile normale döner 🌺

Bende 24 haftalık hamileyim bende su fazlalığı çıktı şeker yüklemeside oldu çok güzel geldi sonuçlar

Benimde detaylı ultrasondan beri suyum fazla. Şeker yüklemesi de yapıldı normal çıktı. Şeker tüketmiyorum ona rağmen hala artmış. Bazen nedensiz olabiliyor dedi doktorum ve endol fitil verdi hem kasılmalarım oluyor arada ona iyi gelir hem bebeğin suyunu azaltır biraz dedi bakalım yeni başladım.

smnrsmnr detaylı ultrasonda sadece kalpde parlama görüldü sindirim ile alakalı birsey çıkmadı umarım kötü birşey çıkmaz 🙏🏻

Myae ben 23 haftama bugün girdim 24. Haftada yapılacak seker yüklemesi yani haftaya. Peki neden suyunuz çogalmış sonuçlarınız da güzelse söyledimi doktorunuz?

• Myae bunu yanıtladı.

Dilek3358 inşallah kendiliğinden artmıştır sebepsiz. Bana da seker olabilir ekmek seker tatlı hamur işi azalt en aza indir dedi

CananDuru nedeni şuan yok maalesef şeker ekmek kes dedi pazartesi tekrar gidicem bakalım ne diyecek

CananDuru Merhaba 2 ay önce doğum yaptım.. 15. Haftamda covid oldum ilaç kullanamadığım için sürekli meyve sıkıp içtim portakal greyfurt evet covid kolay geçti ama fark etmeden ciddi anlamda vucüduma şeker yüklemiş olmalıyım ki suyumun 20. Haftada çok çok fazla olduğunu öğrendim acil şeker yüklemesi yapıldı ve şeker çıkmadı.. Biz yine de doktorumun görüşüyle dikkatli ilerledik detaylı ultrason günü gelene kadar öldüm öldüm dirildim ben de sizin gibi sürekli bebeğimde birşey olacağını düşündüm🥺 Detaylı ultrasonda temizdi çok şükür🙏🏻 Diyeceğim o ki uzun uzun yazmamın sebebi aklınıza hiç kötü birşey getirmeyin gebeliğinizi zehir etmeyin, sadece kesinlikle karbonhidrat ve şekerden uzak durun.. İlk başlarda çok zor oluyor özellikle hamile olduğumuz için sürekli canımız bişey çekiyor ama bir süre sonra alışıyorsunuz.. Beslenme düzene girince su seviyesi sabit kalıyor benim hiç inmedi ama yükselmedi de, kilo almamanız önemli çünkü su artarsa erken doğum riski oluşuyor, doktorum bana bir balon gibi düşün balon şiştikçe patlar bu yüzden suyun artarsa erken gelir demişti.. 38. Haftada normal doğum yaptım suyumu hastanede patlattılar ve ilk doğumuma göre inanılmaz fazlaydı😅 Sakın ama sakın korkmayın beslenmenizi düzene koyun ve günde sadece 1 meyve hakkınız var meyvelerde çok şeker var bunlara dikkat ederseniz Allahın izniyle hiçbir sıkıntı olmaz🙏🏻 şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum

CananDuru cnm bndede bu haftada fazlaydı skerli içecek ve meyvelerden uzak dur hamur işi tatlı çikolata börek çörek yemem iki hafta dikkat etsen yeter düşer bol su iç yürüyüş yap ekmekde sabahları ye akşamları yememeye çalış süt yogurta gecistir kendini muz dondurma bunları az ye ben öyle düzene soktum 28 de gittiğimde fazlalık gitmiş ama üst sınıra yakındı yine aynı şekil devam ettim 33 haftada gittim suyu normale dönmüştü herşey normale dönüyor son zamanlara yakın su normale dönüyor doğuma yakında azalıyor zaten ama suyu u normal sevide tutmak daha sağlıklı doğuma kadar

twobabymommas uzun uzunn yazmanız beni rahatlatmaya çalışmanız gerçekten çok güzel bir davranış ben çok memnun oldum çokda teşekkür ederim size hiç tanımadıgınız bir bebişin annesi için onca yazı yazmanıza 🙏🏻🙏🏻🙏🏻💜

moom222 ya ben çok fazla karpuz kavun yiyorum şeftali kayısı acaba bundan olabilir mi sabahları da çilek reçeli bal falan bunlara dadandım iyice. Ne yşyim nenyapayım bilemiyorum gerçekten araftayım

CananDuru ayh cnm bunlar hep şekerli tatlı şeyler ama bu karı kes karpuz falan doktor bana kesinlikle yok demsiti ekmeği kes bugdayli ye akşamları ekmek yeme bu saydiklarinin hc birini yeme yeşil elma ye çilek ye şekeri az olanlar yogurdunu sütünü bol ye suyunu bol iç

CananDuru Rica ederim hepimiz anneyiz anne adayıyız sizi çok iyi anlıyorum o yüzden yazmak istedim içinizi ferah tutun❤️ Hayırlı doğumlar diliyorum

moom222 Anladım canım su şeker yüklemesini bi yapalım da bakalım ne kacak

CananDuru yaptır cnm belkide cikmicak ama bu kar hep suyu fazlalastiran şeyler bn hepsini kestim