CananDuru Merhaba 2 ay önce doğum yaptım.. 15. Haftamda covid oldum ilaç kullanamadığım için sürekli meyve sıkıp içtim portakal greyfurt evet covid kolay geçti ama fark etmeden ciddi anlamda vucüduma şeker yüklemiş olmalıyım ki suyumun 20. Haftada çok çok fazla olduğunu öğrendim acil şeker yüklemesi yapıldı ve şeker çıkmadı.. Biz yine de doktorumun görüşüyle dikkatli ilerledik detaylı ultrason günü gelene kadar öldüm öldüm dirildim ben de sizin gibi sürekli bebeğimde birşey olacağını düşündüm🥺 Detaylı ultrasonda temizdi çok şükür🙏🏻 Diyeceğim o ki uzun uzun yazmamın sebebi aklınıza hiç kötü birşey getirmeyin gebeliğinizi zehir etmeyin, sadece kesinlikle karbonhidrat ve şekerden uzak durun.. İlk başlarda çok zor oluyor özellikle hamile olduğumuz için sürekli canımız bişey çekiyor ama bir süre sonra alışıyorsunuz.. Beslenme düzene girince su seviyesi sabit kalıyor benim hiç inmedi ama yükselmedi de, kilo almamanız önemli çünkü su artarsa erken doğum riski oluşuyor, doktorum bana bir balon gibi düşün balon şiştikçe patlar bu yüzden suyun artarsa erken gelir demişti.. 38. Haftada normal doğum yaptım suyumu hastanede patlattılar ve ilk doğumuma göre inanılmaz fazlaydı😅 Sakın ama sakın korkmayın beslenmenizi düzene koyun ve günde sadece 1 meyve hakkınız var meyvelerde çok şeker var bunlara dikkat ederseniz Allahın izniyle hiçbir sıkıntı olmaz🙏🏻 şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum