Fatmanurtok Doğum iznindeyken işten çıkarılıp doğum parası alamayanlar var mı ? Doğum iznindeyken raporlu olmaya rağmen işveren işçiyi çıkarabilir mi ?
Sinmalts Fatmanurtok doğum iznindeyken yasal olarak çıkış veremez. Verse de tazminat ödemesi gerekir. Yasal olarak dava da açabilirsiniz.
Deletedmom52620 Fatmanurtok hayır hamile olduğunuzun bildirimi varsa çıkaramazlar hamileleri zaten çıkaramıyorlar kıdem tazminatı filan değil mesela normal çalışanlar İçin ama sen hamilesin hamilelikten dolay işten çıkarma diye çalışma sosyale gidio şikayette bulunun
Fatmanurtok Feyza-nur Raporluyken çıkarabilme hakları varmış kıdem tazminatı verip çıkarabiliyorlarmış kıdem hakkım yok 10 aydır çalışıyorum çıkarırlarsa doğum parası da alamıyorum bütün emeklerim boşa gidiyor
Cntkn Çıkış yapılamaz.İse iade davası açabilirsiniz.Kodwm ve tazminatının varsa ödemek zorundalar. İsvereniniz haksiz fesih yapmış sayılıyor.
Fatmanurtok Cntkn 10 aydır bu iş yerinde çalışıyorum kıdem tazminatı hakkı 1 yıl çalıştıktan sonra başlıyormuş kıdem hakkım olmuyor bu takdirde
Fatmanurtok Deletedmom52620 inşallah ben rapora ayrıldığımda çıkarmazlar çünkü sırf doğum parası için bebek için kaç ay bu işe katlandım bütün emeklerim ziyan olur
Fatmanurtok Anonymousmom Bizim şubede 6 kişi ama şubeleri çok olan bir firma Türkiye geneli şubesi var alt yapısında bir çok eleman var
Anonymousmom Fatmanurtok Sizi çıkartamaması için en az 30 çalışan olması lazım şu durumda yapabileceğiniz birşey yok en fazla cinsiyet ayrımından dava açarsınız avukat tutmanız lazım masrafını karşılamaz ihbarınızı alıp ayrılın .