• isimler
  • Bebeklerinizin ismi ne olucak?

Aesa bende çok istiyorum💙 ama şans anlamınada gelsin istiyorum,siz baktınızmı şans kısmet kader yazıyor kayranın anlamı için tek tük bi yerlerde ama emin olamadım

Ali Eren 🥰 olcak inşaallah

Aytnnn ilk kızım Rabia Eylül küçük de AYBÜKE ama yanına bir isim daha istiyorum

Sevda0234 bizde aynı durumdayız ya zümra diyodum ama zümralarda geceleri çok ağlıyormuş kızı zümra olanlar öyle diyo korktum biraz 😅

Rosea bende ilk erkek olduğunu öğrendiğim de Atlas istedim çok yaygın değil diye 😂 Sonra baktım bu sene atlaslar çoğalıyor en iyisi başka bakayım dedim Aras hoşuma gitti Arasa karar kıldım Aras da çok var ama kulağıma hoş geldi içim ısındı😄

ruveyda3849 özel bir nedeni yoktu Atlası ayrı Duhanı ayrı düşünmüştük yan yana güzel durunca ikisi de olsun istedik özellikle araştırdım anlam bakımından çocuğa ağır gelir mi diye çevremde de din görevlileri var onlarla da konuştum sorun olmayacağını söylediler

İsim bulmak nasıl bu kadar zor olabilir derdim başa gelince olmuyomuş öyle. Kızıma ismin anlamıda güzel olsun istiyorum anlamsız olupta güzel isimler var mesela kumsal masal öykü Eylül deniz vs ama anlamları yok bunlarında Asya arya arel gibi çok kullanılan isimlerde istemiyorum herkes anlaşmış gibi aynı isimler koyuyolar con con ismi gibide olmasın diyorum ay allahım fenalık basıyo düşündükçe vala 😂