Zeren 🌸
Bebeklerinizin ismi ne olucak?
ebrulegarci ibranice diye biliyorum ben verimlilik anlamına geliyor
Aycatasdelen bizimde Ayaz bulut ❤️
Aesa bende çok istiyorum💙 ama şans anlamınada gelsin istiyorum,siz baktınızmı şans kısmet kader yazıyor kayranın anlamı için tek tük bi yerlerde ama emin olamadım
Ilk bebeğim erkek olursa Halil Asaf kız olursa Betül ♡♡
Ali Eren 🥰 olcak inşaallah
zehraduman Duhan biraz ağır bi isim olmaz mı çocuk için. Duhan suresi biliyorsunuzdur elbette ama anlam itibariyle biraz ağır bi sure. Tabi ki haddim değil ama merak ettim neden Duhan
cileklicookie benim halamın kızıda ilk kızına defne Kayra ismi koydu ikinci kızına Sedef Azra isimlerini koydu belki fikir olur
Sevda0234 bizde aynı durumdayız ya zümra diyodum ama zümralarda geceleri çok ağlıyormuş kızı zümra olanlar öyle diyo korktum biraz 😅
Kerem 💎
Aytnnn Baran ❣️
Annecikler bayılıyorum şu isme🥰
Aytnnn Özgür 🥲💙
ruveyda3849 özel bir nedeni yoktu Atlası ayrı Duhanı ayrı düşünmüştük yan yana güzel durunca ikisi de olsun istedik özellikle araştırdım anlam bakımından çocuğa ağır gelir mi diye çevremde de din görevlileri var onlarla da konuştum sorun olmayacağını söylediler
İsim bulmak nasıl bu kadar zor olabilir derdim başa gelince olmuyomuş öyle. Kızıma ismin anlamıda güzel olsun istiyorum anlamsız olupta güzel isimler var mesela kumsal masal öykü Eylül deniz vs ama anlamları yok bunlarında Asya arya arel gibi çok kullanılan isimlerde istemiyorum herkes anlaşmış gibi aynı isimler koyuyolar con con ismi gibide olmasın diyorum ay allahım fenalık basıyo düşündükçe vala 😂