15ysr11 Aytnnn Eşim hep kızımız olcak diyodu ismi de hazırdı Yüsra 😍 Ama doktorlar erkeğe benziyo dedi net değil henüz kızımız olsun diye dua ediyorum, tabi basta sağlıklı hayırlı evlat olması 🤲🏻 Erkek olursa da Yuşa istiyorum bakalım 🤗
Deletedmom83940 ebrulegarci evet öyle, herkes benden modern bi isim bekliyordu demek ki ceyda deyince tuhaflarına gitti 😂
Benimennembirmelek ebrulegarci cnm çifte verimlilik olarak geçiyor HZ Yusuf’un oğlunun ismi Eşim biz sevgiliyken HZ Yusufu rüyasında görmüş o yüzden efraim istiyoruz Allah nasip ederse 🥰
Cnsu07 Cicekarslan benin arkadaşımın oğlunun adı ezel ama bir başka kız arkadaşımin da adı ezeldi:) unisex galiba ama erkeğe daha uygun bence
Handemiiiy Aesa bende çok istiyorum💙 ama şans anlamınada gelsin istiyorum,siz baktınızmı şans kısmet kader yazıyor kayranın anlamı için tek tük bi yerlerde ama emin olamadım
ruveyda3849 zehraduman Duhan biraz ağır bi isim olmaz mı çocuk için. Duhan suresi biliyorsunuzdur elbette ama anlam itibariyle biraz ağır bi sure. Tabi ki haddim değil ama merak ettim neden Duhan
zehraduman ruveyda3849 özel bir nedeni yoktu Atlası ayrı Duhanı ayrı düşünmüştük yan yana güzel durunca ikisi de olsun istedik özellikle araştırdım anlam bakımından çocuğa ağır gelir mi diye çevremde de din görevlileri var onlarla da konuştum sorun olmayacağını söylediler
Sinemakty cileklicookie benim halamın kızıda ilk kızına defne Kayra ismi koydu ikinci kızına Sedef Azra isimlerini koydu belki fikir olur
Eelliiff1234 Sevda0234 bizde aynı durumdayız ya zümra diyodum ama zümralarda geceleri çok ağlıyormuş kızı zümra olanlar öyle diyo korktum biraz 😅