Hashasinannesi66 2.2 Yüksek bi değer değil diye biliyorum 3.5ten yüksek olursa şüpheleniyorlar ama çoğunda bi problem çıkmıyo ailende ve eşinin ailesinde down sendromlu bebek yoksa hiç korkma bence 💋😊

Ersema allah razı olsun içim çok rahatladı sabahtandır ağlıyordum 🤲🏻🤲🏻

Vera09 çok pişman oldum gittiğime şimdiden böyle bir telaşın içine girdim 🥺 zateb 12.haftada bakılacakmış🥺

Ninisemmm evet kendi doktorum Zaten 12.haftada gel senden test isticem demişti,ben duramadım gittim yinede …ne biliyim böyle olacağını 😥

asena0609 çok şükür iki ailede de öyle bir hikaye yok bundan yana içim rahattı aslında durduk yere bombayı elimizde bıraktı doktor 😢 çok teşekkür ederim içim çok rahatladı 🤲🏻🌸

Merveeall inanın bende çok şaşırdım hiç beklemiyordum kalbim çıkacak sandım o odaklanması telaşı…sonra bişey yok diyip kestirip atması…en son cıkarken öutlaka takipte kal doktoruna göster demesi…ne yaptı anlamadım.Bacaklarım tutmadı resmen.😢 12.haftamızda zaten gerekli testleri yaptıracağız inşallah temiz çıkarda bu da böyle unutulur gider😔

Hashasinannesi66 Problem yoktur o zaman bazı doktorlar para için bilerek test falan istiyorlar o yüzden insanları evhamlandırıyolar başka doktora gitmen en iyisi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊🙏🏽

Hashasinannesi66 benim bebegimede ense kalınlığı çok yüksek demişlerdi korkuttular down sendromu,trizomi,kalp hastalıkları olabilir dedi sonra iki doktora daha gittim onlarda da bir şey çıkmadı çok şükür