Kızlar merhaba ben bugün 10+1 oldum öylesine bebeğimi görmek için doktora gittim kendi doktorum değildi.Ense kalınlığına bakıp takipte kaln falan dedi bir şeyden mi süphelendiniz dedğimde hayır ama takipte kalın dedi tam ölçü alamadım dedi sonrasında ölçtüğü ölçü 2.2 cıktı sizce bir şeyden mi şüphelendi

Hashasinannesi66 Down sendromlu olmaktan şüpheleniliyor ki sizin ki daha küçük değer. Burunda nazal kemik var onun oluşumuna da bakacaklar var mı yok mu yoksa şüpheleri artıyor. siz rahat olun

Hashasinannesi66 2.2 Yüksek bi değer değil diye biliyorum 3.5ten yüksek olursa şüpheleniyorlar ama çoğunda bi problem çıkmıyo ailende ve eşinin ailesinde down sendromlu bebek yoksa hiç korkma bence 💋😊

Ersema allah razı olsun içim çok rahatladı sabahtandır ağlıyordum 🤲🏻🤲🏻

Vera09 çok pişman oldum gittiğime şimdiden böyle bir telaşın içine girdim 🥺 zateb 12.haftada bakılacakmış🥺

Ninisemmm evet kendi doktorum Zaten 12.haftada gel senden test isticem demişti,ben duramadım gittim yinede …ne biliyim böyle olacağını 😥

asena0609 çok şükür iki ailede de öyle bir hikaye yok bundan yana içim rahattı aslında durduk yere bombayı elimizde bıraktı doktor 😢 çok teşekkür ederim içim çok rahatladı 🤲🏻🌸

Merveeall inanın bende çok şaşırdım hiç beklemiyordum kalbim çıkacak sandım o odaklanması telaşı…sonra bişey yok diyip kestirip atması…en son cıkarken öutlaka takipte kal doktoruna göster demesi…ne yaptı anlamadım.Bacaklarım tutmadı resmen.😢 12.haftamızda zaten gerekli testleri yaptıracağız inşallah temiz çıkarda bu da böyle unutulur gider😔

Hashasinannesi66 Problem yoktur o zaman bazı doktorlar para için bilerek test falan istiyorlar o yüzden insanları evhamlandırıyolar başka doktora gitmen en iyisi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊🙏🏽

Hashasinannesi66 benim bebegimede ense kalınlığı çok yüksek demişlerdi korkuttular down sendromu,trizomi,kalp hastalıkları olabilir dedi sonra iki doktora daha gittim onlarda da bir şey çıkmadı çok şükür