Esra5234 Bana saglik ocaginda tanaiyonun yuksek gozukuyo korkulcak bisey yok sadece tuzlu yeme ve su bol tutek dedi sen neden korkuyosun doktor bisey mi dedi

teachervera ben de 2. Ye hamileyim benim zehirlenme olmadı şükür ilaçla düştü ama şuan hiç tansiyonum çıkmadı

iremsmrz22_
Maşallah sizin iyi doğmuş. Benim 33 haftalık iken 2 buçuk kilo idi ondan sonra nw kilo aldı ne boyu uzadı şiddetli geçirdim preeklampsi 2740 doğdu normalde iri bebekti.

@"Fasulyeninannesi- trehlikeli durum ve erken doğum olabilir dedi tansiyonum böyle giderse ve ödem olmaya başladı ayaklarım da

Esra5234 evet canım 14gecmmesi lazım olaki geçerse hastaneye gitmek lazım korkutmak için değil kesinlikle tetbir amaçlı erkende doğabilir erken almak zorunda kalınabilir en güzeli Dr bilir ihmal etme tuzlu yağlı yeme akşam setinde kısa kısa yürüyüşler yao bol su iç kendini çok yorma

Verilirse hastaneye alır çok yüksek se tedavi altında olursunuz idare ederim deyip ihmal etme benim gibi 🙃ben onu bı yapdim 14gecince geldedi 18oldu sabah olsun dedim bir bakdim 22olmus acil gittik 22 28ile ameliyat a girdik çok şükür hayatta 10yasina girdi şimdi kardeşimizi bekliyoruz

Aysekalkan aynen durduk yere 16 oluyor sicaklardan heralde diyorum randevum var üç güne belli olur inşallah

Aysekalkan sürekli kontrol ediyorum o kad yüksek olursa evde durmam maşallah sağlıklı olsunlar da siz kaç haftalık oldunuz şuan

Esra5234 tm aplasi bugün acil almışlardı 29..3de yüz şuan sabahda eşimle andık ne gündü diye bukez iyi hissediyor um kendini şişiyom ödem var ama tansiyon 11 12arasi sıfır tuzla ilerliyoruz inşallah tek isteğim 34leri görmek

29.3 74gunumuz kaldı iki gündür yeni yukarı cikdi asagidaydik çok şükür ona biraz sevindim

teachervera Benimde 17 keri görüyordu ama benim gebelik öncesi tansiyonum zaten vardı ı tetikledi heralde

teachervera Birde ben sürekli kaşar peyniri yedim. Etkisi çok büyük hala yedikçe sütüme etki eder hamileyseniz tavsiye ederim. Kaşarlı tost kaşar ekmek

iremsmrz22_
              Canım ben de bebeğe yarayan şeyler yiyordum hep 2 3 hafta önde idi hatta zaten doktor 37 de alırım çok iri diyordu sonra tansiyon ile birlikte protein kaçağı yüksek çıktı gelişim haftalarca durmuş o yüzden öyle doğdu. Bende her gün kaşar yumurta süt kefir yoğurt kuruyemiş et yerdim ama şiddetli olunca ne yersem idrara gitmiş. İnş bu hamileliğimde olmaz yeter ki gününde gitsin ama eksiği olmasın