Midem agri çabası eksiyor
Herkes böylemi ALLAH aşkına 32.hafta
Gamzesaa benim 4 gebeligim ama resmen acı çekiyorum
12_ze nefeste alamıyorum onuda unutmsuim ama.beni böbrek agrisi cok rahatsız ediyor
Böbrek ağrısı için doktora gittiniz mi idrar çıkışınız nasıl
Kumdurder bende şiddetli böbrek ağrısı yaşadım idrarda kum doktugum ortaya çıktı suyu arttirdim. Skolyozdan dolayı sırtım kopuyor uyuyamıyorum ama deli gibi uykum var. Bir ufak kızım var o da sağ olsun tam dalsyim uykuya dedim içerden sglamaya başladı. Ağrılarımizı bir biz bir biz anlariz başka kimse snlamsz eşimiz bile
Kumdurder 31+1 deyim bunların üstüne deli gibi el uyuşması var parmak uçlarım elektrik çarpıyor gibi suyu deyince yanıyor iki kolum dirseğe kadar feci şekilde ağrıyor uyutmuyor rabbim yardımcımız olsun
[silindi]
Kumdurder gunduzleri uzandiginiz odaya soguk su dolu bir legen koyun yanina da havlu, her 2 saatte 1 ayaklarinizi 5-10 dk soguk suya batirin. Hem sicaklardan rahatlatiyor bedeninizi, hem de sislik ödem gibi agrilara iyi geliyor. Ben 32+6dayim dun topuk agrisindan uzerine basamadim ayagimin cok sinirlerim bozuktu yuruyemedigim icin, bugun duzenli buz uyguladim 3 litreye yakin su ictim bileklerim ve parmaklarim rahatladi resmen.. (hepimiz ayniyiz😪🌸)
[silindi]
@Kumdurder +bel agrilariniz icin mumkunse okaliptus yagi veya okaliptus mentol iceren kremler kullanin fazlasiyla rahatlatiyor. ben hayatimda ilk kez boyle bir kiloya ulastigim icin acikcasi sizin gibiyim her yerim ayri agriyor hemoroid im cabasi😭😭 suana kadar yaptigim ve ise yarayan cözümler bunlar 🌸
northandmother bende 31+1 im bugün itibariyle uykular haram oldu 🥺 sıcaklar artık nefesimi kesiyor elimde karton parçası yatağın içinde bi sağ bi sol dön dur 😵💫 ödemden şişen ağrılı ayaklar kuruyan burun ve boğaz da tuz biber oluyor 😢
Kumdurder Seninki 32.haftada başladıysa iyi..İnan gebeliğimin başından beri ben öyleyim ve şuan 35.haftama girdim iyice arttı bu durum 😔 Beni gebelikte etkileyen tek şey bu belirtilerdi ama cidden çok zor halsizlik ve uyku hali 😔