Xxz 12_ze ay inşallah canım bu arada yürümüş koltuğa dönük oluyo dimi koltukta otururken aşağı sarksam olur heralde 😁 sen döndür bende yapicam
12_ze Xxz onu da gördüm YouTube de öyle de yapan var da kiz onu da göze alamadım bir şey falan olur çocuk içerde tur atar 😄
csmaknc Kumdurder 1 haftada bile insan o kadar değişiyor ki geçen hafta çok iyiydim bu hafta bi bel ağrısı geldi yarın 36 haftalık olacağız çok az kaldı temizlik bile yapacak gücü kendimde bulamıyorum temizliği o kadar sevdiğim halde
HacerZumra Kumdurder 33+4 benimde aynı sen gibiyim hiç tadım tuzum da kalmadı hiç bi iş yapılmıyor ama mecbur
Esra87 Ah ah bende öyleyim 2 ci gebeliğim ilkinde hiç bir şeyim yoktu ne nefes darlığım ne agrım ama bu cok cok farklı halsizlik nefes kesilme bogulma gibi hissetme her yerimde ağrı 35+2deyim sağlığım gitti diyaframa baskı yaptığı için nefes kesiliyormuş bir gün bi bakıyosun cok ıyım ertesi günü de körkütügüm alahım inşallah doğumdan sonra düzeliriz hiç bir şey koymuyor banada ama nefessizlik cok fena 🤦♀️🙄
Nurcantas65 Agirlasmadim ben pek fazla işimi görüyorum kolayca,ama uzun süre ayakta durunca ayaklarım ağrıyor,uyurken 3 yastıkla uyuyorum,sol tarafım ağrıyor bide uyurken böyle 😊