• Öneri
  • İsilige pudra sürülür mü

Benjaminannesi İyi midir kötü müdür bilmem ama ben kullandim hemen geçirdi. Ağzını burnunu kapatıyorum maksat kendisine zarar vermesin diye vücuduna sürüyorum ama ,🤷 bir zararını görmedik aksine hemen fayda ediyor

Benjaminannesi Yenidoğanlara pudra kullanılması önerilmez, gözenekleri tıkar ve cilde hava aldırmaz. İsilik gibi durumlarda (doktor müdahalesi gerektirmiyorsa) en sağlıklısı bebeğe rahat kıyafetler giydirip aşırı sıcak tutmamak, öpmemek veyahut sütten geçen bir besin alerjisi mi var onu saptamak yani önceliğiniz bunlar olmalı

Benjaminannesi evet isiliğe iyi geliyor eskiler kullanıyordu bana annem de diyor ama ben kullanmadım kullanmıyorum çünkü doktorlar önermiyorlarmış bebeğin ciğerlerine gider diye 🤷🏼‍♀️

Deletedmom73711 en bilinen markanın pudrası zaten toplatıldı bir ara. Bebeklere ya da kendimize pudra kullanmak sakıncalı.

Benim doktorum da şey demişti sizin yazdıklarınıza ekstra olarak, dolapta beklemiş Gül suyu saf %100. Pamukla hafif hafif sil öyle olursa her gün dedi. Belki sizde de işe yarar @Benjaminannesi

Benjaminannesi valla isiligi bilmem amaaa benim bebeğim pişik değil .sadece bez bağlandığı için kenarları iz yapıyor kızarıyor oralara sürüyorum pişik kremi sürüp bide koltuk altlarına sürüyorümm doktor terletmeyin, ıslak mendil kullanmayın ve öpmeyin dedi isilik yapan etkenler bunlar