• Öneri
  • İsilige pudra sürülür mü

Benjaminannesi valla isiligi bilmem amaaa benim bebeğim pişik değil .sadece bez bağlandığı için kenarları iz yapıyor kızarıyor oralara sürüyorum pişik kremi sürüp bide koltuk altlarına sürüyorümm doktor terletmeyin, ıslak mendil kullanmayın ve öpmeyin dedi isilik yapan etkenler bunlar

Benjaminannesi bacım bebegi yikayip iyice kurutcan.rahat elbiseler giydircenki terlemesin.bi de sudokrem olabilir isilige iyi gelebilir.ama doktora danismadan bisey kullanma .bi ara sor

Haziran bebeğiydik sadece badiyle yatması ve hergn banyo yapmasına rağmen aşırı isilik döküyordu. Mecbur kullandım iyiki de kullanmışım diyorum çünkü isiligin önüne geçilmiyor malesef eger müdahale etmeyince yara gibi oluyordu. Ben direk yanında havalamdırarak kullanmadım bir pamuğa koyup sürüyordu yada elime az az döküp çok havalamdırmadan sürdüm. Ayrıca gül suyunda kullandım isilik olmadığı zamanlarda kullandım çok güzel cildinde ç yumuşacık kalıyordu

Ozlemyeni aşkım randevu yok kimse yok arıyoruz açan yok o doktora yapılan zulümden sonra artık doktor yüzü görmek bile hasret olacak

Benjaminannesi canım ben de geçiremedi en son mustela seletopia diye bir losyon var banyodan sonra onu kullandım boynuna pişik kremi sürüyorum en iyisi bu oldu ben ecovel kullanıyorum pişik kremi olarak bazıları doğal gül suyununda iyi geldiğini söylüyo birde ben her gün banyo yaptırdıgımda daha cok oluyodu şimdi 2 3 günde bir yaptırıyorum cilt kuruluğu azaldı isilik olmuyo artık