Ozlem21e Eminekelesogz ilkini 35 haftalık olmuştum ikizlerim de biri gelsimi durduğu için. Şuan 3. Bebgme hamileyim dahah belli değil bakalım haftaya kontrolum.var bı zaman söylerler sanırım.
sheyda1991 Eminekelesogz 36. haftada rutin kontrolde suyumun sınırda olması sebebiyle önce normal denendi. Bebeğimin kalp atışları durma noktasına gelince sezaryene alındım
Eminekelesogz zeeynepp19 Deryak52 anladim normal dusundunuz sanirim once dogru mj 40. Haftaya kadar beklemiyorlar diye biliyorum
Demirkarbon Deryak52 merhaba bende 39 haftalık oldum pazartesi kontrolüm var duruma göre gün alacağım. Bebek hareketlerinde azalm oldu mu acaba birde karında sertleşme oluyor mu ara ara teşekkürler 🙏
Deryak52 Eminekelesogz Devlete gidiyorum ya bekletiyor ilk doğumum olacak bide bklm almazsa özele giderim
zeeynepp19 Eminekelesogz normal olacaktı ama nasip olmadı iki gün doğum sancısı+suni çektim ama açılmam ilerlemedi maalesef bebegin kalp atışları düşünce de acil sezeryana alındım
Eminekelesogz Cerendemir-52 yaa bende suan 36. Haftadayim heersey gayet normal ama kendimi gun olarak hazirlamak istiyorum
Dammy Cerendemir-52 Benim de riskli gebeliğim. Doktorum 37 de almak istedi. Her bebeğin gelişimi farklı biliyorum fakat çevremde hiç bu durumu yaşayan yok 36da kaç kilo doğdu ve kuveze girdi mi acaba bebeğiniz?
Cerendemir-52 Eminekelesogz Benim biraz sıkıntılıydı ayın 1 inde serklaj dikişim alındı normal doğum bekliyorduk ama bebeğim suyu falan azalınca doktor bayramı beklersen bebeği riske atarız dedi o riski göze alamadım sezaryen oldum
2bebe1gebe Eminekelesogz ilk doğum 38.hafta 2. Doğumum 39+3 şuan 3.ye olucam doktor 39a zorlarım ama çok ağrın olursa 37 sonrası uygun dedi
Lapatya5493 Eminekelesogz normal şartlarda eğer önceden belliyse 38. Hafta içinde oluyo benim 38+ 3 te olmuştu özele gidiyorum o hafta içinde bi gün seç dedi Dr um öyle oldu
Ozlm0916 Eminekelesogz yarın 36+6 olacam 38+3 te alırım demişti sancılarım erken başladı bakalım kntrolmz var ne diyecek
CananDuru Eminekelesogz Yok hayır muaynede çatımın dar oldugunu söyledi doktor ondan planlamak zorunda kaldık sezeryanı