Obirgebe Benim erken doğum riskim var. Doktorum incir ve süt önerdi ben de tüketiyorum bakalım işe yarayacak mı.
Bebeğin kilo almaması
Motherandbaby bu hafta çok fazla yedim incir ve sütü sadece 100 gr almş
Obirgebe yeşil mercimek
Ceviz
Muz
Maden suyu
Kaşar bende bunları biliyorum
Ben çok peynir, kaşar, tahin-pekmez, muz yedim. Ama endişelenecek kadar küçük gelmedi bana. Doktorum bana beslenme listesi vermedi hiç senden alacağını alacak zaten dedi. Gnetik de olabilir bu arada paniklemeyin bence
hukukcuanne_06 açıkmıyorum ki 🥺 bazen yemek yemeyi unutuyorum diyebilirim
hukukcuanne_06 bundan snra dikkat etmeye çalışacağım kendimde çok az kilo aldm ilk kızlarımda birinde 22 diğerinde 18 kilo almıştm şimdi ise sadece 5 kilo aldm 🙄
Obirgebe kendinizin az kilo alması iyi bi şey zaten 34.hafta sonrası iyice kilo alınıyormuş o zamana kadar gayet iyi kilonuz benim hamilelik başlangıcına göre 3 şu an ama bulantılarda verip de aldıklarımı sayarsam 7almışım. 32haftalığım ben de
Obirgebe ben de doymuyorum sürekli yemek isteğim var :( herkesin farklı oluyo tabi hamileliği ama yavrunuz için planlı beslenmeye çalışın ceviz kaşar peyniri muz mutlaka yiyin
hukukcuanne_06 artk zorlada olsa birşekilde yiyeceğim tek hayatta yemek yiyemiyorum yemeye yemeyede midemi küçültmüşüm sanırım yesemde çok az bi şeyle doyuyorm sık sık yemeye çalışacağım
Obirgebe canım günlük yarım litre süt içerdim. Bazen dayanamayıp 1 litreyi bulduğu da oldu ama haftalık 3 litre net bitiryorduk.Hem seviyorum hem tok tutuyor kilo almıyorum hemde sağlıklı diye. Bebişin kilo artışı çok gitmesin diye şimdi durdurdum. Aklında olsun köyden süt getirip satan felan varsa her hafta onu pişirip günlük tüketmeye çalış. Yumurta peynir bende çok tüketmem yemekte çok yiyen biri değilim ama sütün faydası çok oldu süt ayran yoğurt.
Canım ben kaşar yedim
Süt ürünlerini çok tükettim
Meyve de çok faydalı
Soda kaju bu tarz şeyler tüket bence